Οι καλύτεροι εκτυπωτές για οικολογικές εκτυπώσεις

Συνηθίζετε να εκτυπώνετε έγγραφα, παρουσιάσεις και φωτογραφίες που προορίζονται για προσωπική ή επαγγελματική χρήση στο σπίτι σας.  Ανησυχείτε ωστόσο, για το ενεργειακό αποτύπωμα που «αφήνετε» σε βάρος του περιβάλλοντος με την κατανάλωση πόρων και ενέργειας από τις εκτυπώσεις.

Οι ειδικοί του websupplies.gr επέλεξαν τους καλύτερους εκτυπωτές της αγοράς για οικολογικές εκτυπώσεις ώστε να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

5 προτάσεις για eco friendly εκτυπωτές

Οικονομικός και φιλικός προς το περιβάλλον, ο εκτυπωτής HP Deskjet Ink Advantage 1115 προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να εξοικονομούν ενέργεια, χάρη στην πιστοποίηση ENERGY STAR που διαθέτει. Μπορείτε να περιορίσετε επιπλέον την επίδραση στο περιβάλλον, χρησιμοποιώντας αυθεντικά μελάνια HP που ανακυκλώνονται δωρεάν μέσω του προγράμματος HP Planet Partners.

Έχει σχεδιαστεί για χρήστες με επαγγελματικές απαιτήσεις αλλά και οικολογική ευσυνειδησία. Ο HP Officejet Pro 6230 είναι ένας ενεργειακά αποδοτικός εκτυπωτής, με δυνατότητα απόδοσης έγχρωμων και ασπρόμαυρων εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά σελίδα. Εξοικονομήστε έως 50% ανά σελίδα σε σύγκριση με ανταγωνιστικούς εκτυπωτές laser με αυτόν τον γρήγορο εκτυπωτή.

Ο εκτυπωτής Lexmark MS312DN Laser συνδυάζει ισχυρό επεξεργαστή, ευέλικτη σύνδεση σε δίκτυο, οικολογικά χαρακτηριστικά και απόδοση έως 33 σελίδων το λεπτό. Εκτυπώστε εύκολα έως 2.500 σελίδες το μήνα χωρίς να έχετε πολλές έννοιες για τη συντήρηση, χάρη στις κορυφαίες δυνατότητες διαχείρισης χαρτιού. Διαθέτει πιστοποίηση ENERGY STAR και παρέχει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης.

Με το πάτημα ενός και μόνο πλήκτρου (One Touch Eco Button) μπορείτε να εξοικονομείτε ενέργεια, χαρτί και toner, εκτυπώνοντας πολλαπλές σελίδες σε ένα φύλλο χαρτί. Ο εκτυπωτής Samsung Xpress Laser SL-C430 Color σάς βοηθάει να αποφεύγετε τις κενές λευκές σελίδες και να χρησιμοποιείτε μικρότερη ποσότητα τόνερ.

Ο εκτυπωτής Epson Workforce Pro Inkjet WF-5110DW εξασφαλίζει χαμηλά έξοδα λειτουργίας, χαμηλή κατανάλωση ισχύος, μεγάλες ταχύτητες εκτύπωσης και λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί για την εύκολη ενσωμάτωσή του ακόμα και σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Παρέχει επιπλέον αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για να περιορίσετε την κατανάλωση χαρτιού.