«Κανένας λόγος ανησυχίας» λέει ο Δήμαρχος Σαμοθράκης για το κρούσμα κορωνοϊού

«Στατιστικά αναμενόμενο» χαρακτήρισε το περιστατικό του «εισαγόμενου» κρούσματος κορωνοϊού στη Σαμοθράκη ο δήμαρχος του νησιού, Νίκος Γαλατούμος. Μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας, ο κ. Γαλατούμος τόνισε ότι «τηρούνται κατά γράμμα όλα όσα προβλέπονται για τέτοιες περιπτώσεις» και πως το ξενοδοχείο στο οποίο φιλοξενείται η οικογένεια «αντιμετωπίζει το συμβάν με σοβαρή υπευθυνότητα».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα να «σφραγιστεί» η ξενοδοχειακή μονάδα, ούτε οι υπόλοιπες επιχειρήσεις εστίασης ή café από τις οποίες εξυπηρετήθηκε η οικογένεια τις προηγούμενες ημέρες. «Δεν υπάρχει λόγος να γίνει πολύς θόρυβος για το περιστατικό, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν πρέπει να διαταραχτεί η ομαλή προσέλευση τουριστών στο νησί», σχολίασε συγκεκριμένα στις δηλώσεις του ο κ. Γαλατούμος.

«Όλα είναι υπό έλεγχο, το αρμόδιο κλιμάκιο του Κέντρου Υγείας του νησιού επισκέφθηκε την οικογένεια και παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας τους, δεν υπάρχει ζήτημα για το οποίο θα πρέπει να γίνει ντόρος…», κατέληξε στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Σαμοθράκης.