Καρναβάλι Φερών: Εντυπωσιακό και φέτος

Χρώματα και μουσικές γέμισαν τον συννεφιασμένο ουρανό του Έβρου σήμερα με την καρδιά του Καρναβαλιού να χτυπά στις Φέρες. Το καρναβάλι των Φερών και φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις με εντυπωσιακές στολές, πολύ κέφι και ξεφάντωμα.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο πριν τις 12:30 και διήρκησε περίπου 45 λεπτά, με τους καρναβαλιστές να ξεσηκώνουν τον κόσμο και να το διασκεδάζουν με την καρδιά τους.

Το κρύο ήταν αρκετό ενώ φυσούσε και αρκετά δυνατά, αυτό όμως δε πτόησε τον κόσμο να βγει στους δρόμους και να παρακολουθήσει την καρναβαλική παρέλαση.

Η σάτιρα για τα πολιτικά και κοινωνικά πράγματα ήταν κυρίαρχη ενώ δεν έλλειψαν και τα αδελφικά “καρφιά” για το καρναβάλι της Αλεξανδρούπολης, η πραγματοποίηση του οποίου προκαλεί γκρίνια στις Φέρες.

Διαβάστε ακόμη  Έβρος: Οριστικά αθώοι οι 13 πρόσφυγες που είχαν «συλλάβει» οι «αυτόκλητοι σερίφηδες»

Το παρών στο καρναβάλι Φερών έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς, ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α κ. Μιχαηλίδης και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Μετά την μεγάλη και πλούσια σε θέαμα παρέλαση, έγινε το καθιερωμένο κρέμασμα του Καρνάβαλου ενώ προσφέρθηκαν στον κόσμο νηστίσιμες νοστιμιές.

Ολόκληρη η παρέλαση μεταδόθηκε ζωντανά από το alexpoli.gr. Δείτε το video της μετάδοσης και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/alexpolisgr/videos/1043923442412152/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]