Κασαπίδης: Με την πλάτη στον τοίχο  οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων  

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου της Αλεξανδρούπολης, Βασίλη Κασαπίδη. Μιλώντας στην εκπομπή +News ο κ. Κασαπίδης ανέφερε πως σύντομα έρχεται η «λυπητερή» της επιστρεπτέας προκαταβολής ενώ οι επιδοτήσεις για το ρεύμα είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Εξήγησε πως οι καταστηματάρχες πήραν μια ανάσα στα οικονομικά τους το Πάσχα και τώρα περιμένουν το καλοκαίρι με την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να γεμίσουν τα ταμεία τους και να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους.

Κατέληξε πως με την άρση των μέτρων οι πολίτες του Έβρου προχωρούν και πάλι σε εξορμήσεις στην γειτονική Τουρκία και Βουλγαρία αφού οι τιμές τους είναι σαφώς χαμηλότερες. Κάλεσε τους εν δυνάμει αγοραστές να παραμείνουν στην Ελλάδα και να ψωνίσουν από τα εγχώρια καταστήματα τονίζοντας πως η ποιότητα των ελληνικών προϊόντων είναι σαφέστατα υψηλότερη.

Διαβάστε ακόμη  Κυνική δήλωση υποψηφίου της ΝΔ και καθηγητή Ιατρικής – Προτείνει διαλογή καρκινοπαθών για μείωση κόστους