Με μία ανακοίνωση με τίτλο «Στη δημοκρατία η βία δεν είναι ανεκτή», η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Έβρου και η βουλευτής Νατάσα Γκαρά καταδικάζουν την επίθεση με μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Σταύρου Κελέτση.

«Οι επιθέσεις στην οικεία του Βουλευτή Έβρου, Σταύρου Κελέτση, είναι μη αποδεκτές και απερίφραστα καταδικαστέες, όπως και κάθε πράξη εκβιασμού και προπηλακισμού. Τέτοιες ενέργειες στρέφονται ευθέως κατά της δημοκρατικής μας λειτουργίας επενδύοντας στον φόβο, και δεν γίνονται ανεκτές από το πολιτικό μας σύστημα και την κοινωνία».

Επιπλέον, η ΔΕΕΠ Έβρου της ΝΔ, αναφέρει σε δική της ανακοίνωση: «Με αφορμή τις επιθέσεις που δέχονται το τελευταίο διάστημα σε όλη την Ελλάδα από υποστηρικτές του καταδικασμένου εγκληματία Δ. Κουφοντίνα , βουλευτικά γραφεία , γραφεία των κομματικών μας οργανώσεων ακόμη και η κατοικία βουλευτή του Νομού μας αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού στα Χανιά , δηλώνουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι η Δημοκρατία και το κράτος δικαίου ούτε τρομοκρατούνται, ούτε εκβιάζονται από τέτοιες συμπεριφορές. Όλος ο κόσμος, όλο το υγιές κομμάτι της κοινωνίας που βλέπει τέτοιου είδους αντιδράσεις κάθε άλλο παρά τρομοκρατείται ή κάνει δεύτερες σκέψεις».

Διαβάστε ακόμη  Δαστερίδης για ΧΑΔΑ λατομείων: «Δεν είδε ο οδηγός ότι μαζί με τα κλαδιά υπήρχε κι ένας καναπές»