Ένας άνδρας δέχτηκε χθες πρόστιμο στην Αλεξανδρούπολη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα ο άνδρας που μένει κοντά στο πάρκο Αλτιναλμάζη, έβγαλε το σκυλί του βόλτα νωρίς το βράδυ, στο πάρκο.

Σύμφωνα με επώνυμη ανάρτηση για το περιστατικό, στην Ομάδα Φιλόζωων Αλεξανδρούπολης, ο άνδρας είχε στείλει και μήνυμα και για την έξοδο του στο 13033. Όπως αναφέρεται οι αστυνομία του έκοψε πρόστιμο γιατί θα έπρεπε να βγάλει το σκυλί βόλτα περιμετρικά της κατοικίας του παρά το γεγονός ότι είναι κάτοικος της περιοχής!

Την ίδια στιγμή σε άλλα πάρκα της πόλης άλλοι αστυνομικοί δεν κόβουν πρόστιμα για τον ίδιο λόγο κάτι που δημιουργεί προβληματισμό για το πως ερμηνεύονται τελικά τα περιοριστικά μέτρα…

Διαβάστε ακόμη  Διόδια και στο Αρδάνιο από 1η Φεβρουαρίου

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ΦΕΚ για τα περιοριστικά μέτρα αναφέρεται ότι απαγορεύεται η παραμονή σε πάρκα, άλση κτλ. Δεν αναφέρεται ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία, ή η διέλευση από αυτά.

Σε σχολιασμό της ανάρτησης άλλη κάτοικος στη γειτονιά αναφέρει “Μένω στο Αλτιναλμαζη και όποιος μένει εδώ τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα περνάει το περιπολικό και κάνει παρατήρηση με κόρνα, σίγουρα την έχετε ακούσει. Δυστυχώς απαγορεύεται σε οποιονδήποτε να βρίσκεται μέσα στο πάρκο”.