Καταγγελίες για προπαγάνδα Ιερέων στην Σαμοθράκη υπέρ του Θανάση Βίτσα !

Με μια πρωτόγνωρη ανακοίνωση για τα δεδόμενα της Σαμοθράκης ο επικεφαλής του Ενωτικού Κινήματος κ. Γαλατούμος καταγγέλλει απαράδεκτες πιέσεις ιερέων προς τους πολίτες για να ψηφίσουν την Κυριακή υπέρ του αντιπάλου του Θανάση Βίτσα. Ο κ. Γαλατούμος μάλιστα ζητά από την Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως στην οποία υπάγονται οι ιερείς, να λάβει θέση ενώ προειδοποιεί ότι θα κινήσει νόμιμες διαδικασίες καθώς παραβιάζεται το σύνταγμα της Ελλάδος. Αναφέρει ακόμη ότι θα γίνει διάβημα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Η κατάσταση στη Σαμοθράκη όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα έχει ξεφύγει από τα ηθικά και νόμιμα καθώς οι τόνοι λάσπης που εκτοξεύονται κατά της συνεργασίας του κ. Χανού με το Νίκο Γαλατούμο, θα πρέπει ίσως να αποτελέσουν αντικείμενο παρέμβασης της δικαιοσύνης.

Θα αναμένουμε βεβαίως και την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως να ζητήσει πληροφορίες από τον κ. Γαλατούμο για τις πράξεις αυτές και να τιμωρήσει παραδειγματικά τους ιερείς που φέρονται να έχουν μπερδέψει το ρόλο τους.

Διαβάστε ακόμη  Πανελλήνιο Εφήβων Final 4: Με το «δεξί» ο Εθνικός, 3-2 σε ματς «θρίλερ» τον Πανερυθραϊκό

Η ανακοίνωση του κ. Νίκου Γαλατούμου για την πρωτοφανή προπαγάνδα ιερέων στο νησί

Η κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο νησί μας είναι άκρως απαράδεκτη!!! Το θέμα επικεντρώνεται στο κλήρο,οποίος με την στάση του ασκεί πολιτική προπαγάνδα υπέρ του κ Βίτσα.Εμείς,σαν παράταξη,καταδικάζουμε τις ενέργειες αυτές, οι οποίες προκαλούν το λαϊκό αίσθημα, διχάζουν το θρησκευτικό ποίμνιο του νησιού μας και επιπλέον είναι παράνομες διότι στρέφονται εναντίον του Συντάγματος της Ελλάδος, σύμφωνα με το άρθρο 29 παρ 3!!! Καλούμε να λάβει θέση η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, καθώς και επιφυλασσόμεθα πάντως νομίμου δικαιώματός μας, με διάβημά μας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. 
Με εκτίμηση
ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ