Εδώ και 12 χρόνια η Mediaspot δραστηριοποιείται στον τομέα κατασκευής ιστοσελίδων. Με έδρα την Αλεξανδρούπολη έχει δημιουργήσει αμέτρητες ιστοσελίδες όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για το εξωτερικό.

Η Mediaspot δίνει έμφαση στην ολοκληρωμένη υποστήριξη του πελάτη αλλά και στην μετέπειτα προώθηση της ιστοσελίδας. Μέχρι τώρα έχει στο δυναμικό της μεγάλες επιτυχίες με ηλεκτρονικά καταστήματα που βγαίνουν πανελλαδικά στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης της google.

Όπως μας εξηγούν οι υπεύθυνοι της Mediaspot, τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη προσφορά στον τομέα, με πλατφόρμες “καν’ το μόνος σου” ή και με ιστοσελίδες φτιαγμένες από μη επαγγελματίες του χώρου δεν γνωρίζουν σε βάθος αυτό που κάνουν με αποτέλεσμα σε βάθος χρόνου επιχειρήσεις να μένουν εκτεθειμένες και να έχουν δαπανήσει τα χρήματα τους άδικα.

“Συχνά επικοινωνούν μαζί μας πελάτες που έχουν δώσει χρήματα σε άτομα για να τους κάνουν μια ιστοσελίδα και είτε τα άτομα αυτά έχουν πάρει χρήματα και έχουν εξαφανιστεί, είτε μετά από 1-2 χρόνια δεν ασχολούνται άλλο και οι πελάτες μένουν στον αέρα” μας λέει η υπεύθυνη πωλήσεων της Mediaspot.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα απαιτεί ασφάλεια, πρακτικό σχεδιασμό και συνεχόμενη υποστήριξη. Η Mediaspot αναλαμβάνει τα πάντα, ακόμα και την εκπαίδευση του προσωπικού της επιχείρησης για την διαχείριση των προϊόντων (τιμές, προσθήκες προϊόντων κτλ).

Μερικές από τις ιστοσελίδες που έχει δημιουργήσει η Mediaspot είναι και το ίδιο το alexpoli.gr καθώς επίσης και η ιστοσελίδα του Δήμου Σαμοθράκης .

Ένα από τα καταστήματα που έχει δημιουργήσει στο εξωτερικό είναι το Amalthea Deli με έδρα την Αγγλία. Στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή δεκάδες επιχειρήσεις έχουν εμπιστευτεί την Mediaspot για την κατασκευή ιστοσελίδας τους, όπως ο Περίγυρος το funnyart και η ΒΙΜΕΚΑΤ.

Είτε πρόκειται για εταιρική ιστοσελίδα είτε για ηλεκτρονικό κατάστημα, η Mediaspot έχει τις λύσεις …ακόμα για ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την Mediaspot στο www.mediaspot.gr και να ενημερωθείτε καλώντας στο 2551088347.