Κατσιμίγας για Καραγιώργη: «Το άβολο σκαμπουδάκι έγινε πολυθρόνα»

Τον ορισμό από τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο του μέχρι πρότινος εντεταλμένου συμβούλου Αγροτικής Ανάπτυξης Ανδρέα Καραγιώργη σε Αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής, σχολιάζει ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» Κώστας Κατσιμίγας.

Ο κ. Κατσιμίγας, αφού παραθέτει ένα μικρό ιστορικό, από τη συμμετοχή του κ. Καραγιώργη στις εκλογές του 2019, ως επικεφαλής παράταξης, την εκλογή μόνο του ιδίου και στη συνέχεια την προσχώρησή του, εν είδει συνεργασίας, στην παράταξη Μέτιου, καταλήγει στις νέες εξελίξεις και σχολιάζει με καυστικό τρόπο, ότι το αρχικά άβολο σκαμπουδάκι, για το οποίο είχε μιλήσει στο παρελθόν, αντικαταστάθηκε με αναπαυτικότερη πολυθρόνα και φυσικά με αύξηση μισθού για τον νέο Αντιπεριφερειάρχη. 

Το σχόλιο Κατσιμίγα: 

«Αναβαθμίσθηκε σε αντιπεριφερειάρχη Αλιευτικής Πολιτικής ο μέχρι σήμερα εντεταλμένος σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης, που είχε κατεβεί ως “ανεξάρτητος” στις περιφερειακές εκλογές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η συντριπτική πλειοψηφία των υποψηφίων του ήταν άγνωστα στην περιοχή άτομα που έκαναν μεταδημότευση την τελευταία στιγμή.

Διαβάστε ακόμη  Δράση Ενημέρωσης για την Προσβασιμότητα και την Εξυπηρέτηση Αναπήρων Ατόμων

Έλαβε 1,34 %, εξελέγη μόνον ο ίδιος και έσπευσε αμέσως να συνεργαστεί με την παράταξη που κέρδισε τις εκλογές προκειμένου να προστεθεί στον αριθμό των προσκείμενων στη διοίκηση περιφερειακών συμβούλων και να εξασφαλιστεί μία σχετική πλειοψηφία.

Το ίδιο είχε πράξει και η προσκείμενη στο ΚΙΝΑΛ περιφερειακή παράταξη με πέντε, προς το παρόν, συμβούλους, η οποία προσχώρησε στην πλειοψηφούσα παράταξη της περιφέρειας ΑΜΘ λαμβάνοντας δύο (2) έμμισθες θέσεις αντιπεριφερειαρχών. Τέτοια φαινόμενα έλαβαν χώρα μόνο στη δικιά μας Περιφέρεια!!!!

Χθες αναβαθμίσθηκε και ο δεύτερος συνεργαζόμενος, σε αντιπεριφερειάρχη. Το άβολο σκαμπουδάκι του αντικαταστάθηκε με αναπαυτικότερη πολυθρόνα και φυσικά και με αύξηση του μισθού του!!!!»