Κατσιμίγας: «Μπάχαλο» με τα ταξίδια Τσώνη 

Πολλές απορίες γεννά ένα έγγραφο που κατατέθηκε στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ, στο οποίο αναφέρονται τα ταξίδια που θα πραγματοποιήσει το επόμενο διάστημα ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα τουρισμού Αθανάσιος Τσώνης. Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία» Κώστας Κατσιμίγας, το έγγραφο αναφέρεται σε έγκριση δαπανών μετακίνησης και διαμονής του κ. Τσώνη στην Αθήνα, την Κύπρο, αλλά και το Βουκουρέστι, χωρίς μάλιστα να αναφέρεται ο λόγος της επίσκεψης…

Αναλυτικά:

«Μάλλον δεν καταλαβαίνει, δεν ξέρει που πατά και που πηγαίνει…

Το γνωστό τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Τσάμικο» από το Άλμπουμ «Τραπεζάκια ‘έξω» μας θύμισε ο εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού της ΠΑΜΘ Αθ. Τσώνης με έγγραφο που έστειλε στην Οικονομική επιτροπή.

Το έγγραφο που βλέπετε στις δυο φωτογραφίες, στάλθηκε για έγκριση στην οικονομική επιτροπή χωρίς ημερομηνία και αριθμό πρωτοκόλλου.

Διαβάστε ακόμη  Μαντζουράνης «τρολάρει» Γεραπετρίτη για την υπόκλιση

Παρακαλούμε να βοηθήσετε τα μέλη της επιτροπής να καταλάβουν τι ζητείται:

Α) Η μετακίνηση του Κου Τσώνη στην Αθήνα για την δια ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού στην Αθήνα, όπως γράφει στο θέμα.

Β) Η μετακίνηση του Κου Τσώνη στην Λευκωσία προκειμένου να παρευρεθεί στην διεθνή έκθεση τουρισμού TAXIDI 2022 από τις 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου 2022, (3 ημέρες),  όπως γράφει στο σημείο 7 των ¨έχοντας υπόψη¨

Γ) Η μετακίνηση του στο Βουκουρέστι για άγνωστο λόγο, όπως γράφει στην εισήγηση στη δεύτερη σελίδα, ζητώντας και 540 € για αποζημίωση 5 ημερών στο εξωτερικό και μιας στο εσωτερικό.

Και αν δεν βγάλετε άκρη, ακούστε το «Τσάμικο» του Σαββόπουλου στο youtube

Περιμένουμε τις απαντήσεις σας!!!!»