Κελέτσης: «Πανηγυρισμοί» για τα ατελείωτα έργα στη Σαμοθράκη

Με μία ανάρτηση – αναδρομή στο παρελθόν ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης μας υπενθύμισε πως δύο χρόνια μετά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Σαμοθράκη, δύο από τα σπουδαιότερα έργα του νησιού μένουν ακόμη ανολοκλήρωτα.

«Πριν 2 χρόνια σαν χθες επισκέφθηκε την Σαμοθράκη ο Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του. Όσα εξήγγειλε τότε έχουν ήδη υλοποιηθεί, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη δύο σημαντικά έργα: η ανακατασκευή του Κέντρου Υγείας και η υλοποίηση της πρώτης φάσης αναβάθμισης του λιμανιού. Είχαμε δε την ευκαιρία να ανέβουμε στις Βάθρες ώστε το πρωθυπουργικό ζεύγος να γνωρίσει μερικές από τις φυσικές ομορφιές του νησιού!» έγραψε ο βουλευτής στο facebook.

Διαβάστε ακόμη  Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου με έξι θέματα στην ημερήσια διάταξη του

Να υπενθυμίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας στον κ. Κελέτση, αναφορικά με το νέο Κέντρο Υγείας, την δήλωση που είχε κάνει τότε ο Πρωθυπουργός ότι το ανακαινισμένο κτίριο θα είναι έτοιμο το 2022. Για την ιστορία, το Κέντρο Υγείας είναι αμφίβολο αν θα είναι έτοιμο το 2023.

Επιπλέον, τι έγινε, αυτά τα δύο χρόνια, με τις δεσμεύσεις του κ Μητσοτάκη (ενδεικτικά) για την εκπόνηση προγράμματος κατά της υπερβόσκησης, για τα κτίρια του παιδικού σταθμού και του νηπιαγωγείου, για το αίτημα για επαναλειτουργία του τελωνείου, για το υπερβολικό κόστος των καυσίμων, ιδιαίτερα για επαγγελματίες και αλιείς του νησιού;

Φωνή βοώντος…