Κελέτσης – Παρασκευόπουλος «κλαίνε» για την αποχώρηση Καραμανλή μετά από 34 χρόνια!!!

Μεγάλη συγκίνηση επικρατεί στις τάξεις της ΝΔ μετά την απόφαση του Κώστα Καραμανλή να μην είναι και πάλι υποψήφιος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές. Για την ιστορία, ο κύριος Καραμανλής εκλέγεται βουλευτής από το 1989, δηλαδή 34 ολόκληρα χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, κάποιοι εξέφρασαν την στεναχώρια τους για την εξέλιξη αυτή, ενώ άλλοι έκαναν λόγο μέχρι και για «γενναία πολιτική απόφαση»! Την αποχώρηση Καραμανλή έσπευσαν να σχολιάσουν οι Σταύρος Κελέτσης και Άκης Παρασκευόπουλος:

«Η απόφαση του πρώην Πρωθυπουργού και Αρχηγού της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κώστα Καραμανλή να αποσυρθεί από την κοινοβουλευτική δράση, μας στενοχωρεί αλλά είναι απολύτως σεβαστή. Δείχνει το ξεχωριστό ήθος αλλά και την πολιτική φιλοσοφία από την οποία εμπνέεται! Ο Κώστας Καραμανλής/Kostas Karamanlis θα είναι πάντα χρήσιμος και πολύτιμο κεφάλαιο για την παράταξη μας και την Ελλάδα! Και φυσικά στην καρδιά μας!»

– Σταύρος Κελέτσης, βουλευτής Εβρου

«Το 1997 ενας νέος άνθρωπος ο Κώστας Καραμανλής αναλάμβανε τότε το τιμόνι του κόμματος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και αποτέλεσε για όλους εμάς , τους τότε φοιτητές της ΔΑΠ , τον αρχηγό τον ηγέτη που θα οδηγούσε μετά από δύσκολους αγώνες ενάντια σε μια παγιωμένη τότε κατάσταση στην ελληνική κοινωνία σε μεγάλες νίκες και τεράστια ποσοστά. Ως αρχηγός και πρωθυπουργός διακρίθηκε για τον πατριωτισμό του και η αλήθεια είναι ότι για μένα προσωπικά αποτέλεσε τον λόγο ενασχόλησης μου με την πολιτική. Θυμάμαι και το θυμάται κι ο ίδιος σε μια πρόσφατη συνάντηση μας οταν εν μέσω κατάληψης της Πολυτεχνικής Σχολής στην Ξάνθη καταφέραμε και κάναμε εκδήλωση ομιλία του ίδιου στο αμφιθέατρο της σχολής. Ο Κώστας Καραμανλής ολοκληρώνει με δική του απόφαση τον κοινοβουλευτικό κύκλο όμως συνεχίζει μαζί μας στον αγώνα που δίνουμε για την πρόοδο και την ευημερία της Ελλάδας!»

– Ακης Παρασκευόπουλος –
Πρόεδρος ΔΕΕΕΠ Έβρου ΝΔ

Διαβάστε ακόμη  ΤΙΕΔΑ:  Από μόστρα και φιγούρα, άλλο τίποτα