Κελέτσης στον ΟΛΑ: Τρία μυαλά καλύτερα από ένα!

Συνάντηση με την «ηγεσία» του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης είχε ο βουλευτής Έβρου της ΝΔ Σταύρος Κελέτσης και όπως βλέπετε κι από τη φωτογραφία, έπεσε πολύ… brainstorming! Ο σκοπός της συνάντησης, όπως αναφέρει ο βουλευτής, ήταν να ενημερώσει την ηγεσία του Ο.Λ.Α για τη συζήτηση που είχε με τον Πρωθυπουργό για το μέλλον του Λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

«Μετέφερα τη διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού Kyriakos Mitsotakis ότι τα έργα ανάπτυξης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης θα γίνουν μέσω του ΤΑΙΠΕΔ. Τόνισα επίσης την ανάγκη επικαιροποίησης του master plan και business plan προκειμένου αυτό να τεθεί προς έγκριση από
την κυβέρνηση. Από την πλευρά τους τα στελέχη του Οργανισμού μου παρουσίασαν τις μέχρι σήμερα οικονομικές θετικές επιδόσεις της τελευταίας περιόδου από την οικονομική δραστηριότητα του Λιμανιού καθώς και τη σειρά των προτεραιοτήτων που ο Ο.Λ.Α. ήδη έχει σχεδιάσει με σκοπό τη συνέχιση των έργων ανάπτυξης του Λιμένα»
μας ενημερώνει ο βουλευτής, ενώ καταλήγει τονίζοντας: «Συμφωνήθηκε στο επόμενο διάστημα να υπάρχει συνεχής και αδιάκοπη συνεργασία προκειμένου να επιτευχθεί η υλοποίηση του νέου σχεδιασμού για το Λιμάνι».

Πρόθεση όλων, όπως καταλάβατε, είναι ενώσουν τα μυαλά τους και να τις ιδρώσουν τις καρέκλες…Τώρα, αν η κυβέρνηση μας επιφυλάσσει και καμιά άλλη έκπληξη σε σχέση με το μέλλον του λιμένα, τι να πούμε κι εμείς. Καρέκλες να υπάρχουν και κινητά για τις φωτογραφήσεις κι έχει ο Θεός.

Διαβάστε ακόμη  Πού να μην είχατε αφοσιωθεί στα προβλήματα του πολίτη, κύριε Δερμεντζόπουλε…