ΚΚΕ Έβρου: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια ΚΚΕ με ομιλία του Θανάση Παφίλη

Η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ προσκαλεί όλους τους φίλους και τις φίλες του ΚΚΕ, κάθε εργαζόμενο, αυτοαπασχολούμενο, αγρότη, νέο και νέα που προβληματίζεται και ανησυχεί για το μέλλον το δικό του και της χώρας, όλους όσοι τα προηγούμενα χρόνια έκαναν επιλογές που δεν ταυτίζονταν πάντα με το ΚΚΕ, ωστόσο σήμερα επιδιώκουν να ακούσουν την πολιτική του πρόταση, τις θέσεις και τις εκτιμήσεις του, να συμμετέχουν στην πολιτική εκδήλωση – συνεστίαση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Δεκέμβρη 2018 και ώρα 1μ.μ. στο Ρεμπετάδικο Απέναντι. Συζητάμε για το σήμερα και για το αύριο, τιμάμε τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, γλεντάμε για να υποδεχτούμε σε λίγες μέρες το 2019 των νέων αγώνων και της ισχυροποίησης του ΚΚΕ, που μπορούν να γεννήσουν την πραγματική ελπίδα για το λαό.

Στην πολιτική εκδήλωση – συνεστίαση θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει τραγούδι, φαγητό και καλό κρασί!

Η Τομεακή Επιτροπή Εβρου του ΚΚΕ απευθύνει πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους και στη νεολαία να βρεθούν στον κινηματογράφο «ΗΛΥΣΙΑ» για να παρακολουθήσουν το Ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με τίτλο «Ο Δρόμος μας». Στα 100 λεπτά του έργου συμπυκνώνεται η ιστορία των 100 χρόνων δράσης του Κόμματος, μέσα από ντοκουμέντα, αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες και δραματοποίηση μερικών από τις πιο σημαντικές “στιγμές” της.