Κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο

Ένα κράτος επιτελικό, οργανωμένο και φιλικό προς την επιχειρηματικότητα, με έμβολο τον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να ξεπεραστεί η κρίση και να καταπολεμηθεί η ανεργία και η υπονόμευση της επιχειρηματικότητας, η αναγκαιότητα ένωσης των Ελλήνων, συνεννόησης και ευρωπαϊκής πορείας, με προτεραιότητα την παιδεία και την αριστεία, θα είναι τα κύρια μηνύματα τα οποία θα διατυπώσει το Σάββατο ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του προς τις παραγωγικές τάξεις που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 81ης ΔΕΘ, προανήγγειλε από την Αλεξανδρούπολη σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τασούλας.

Στη διάρκεια συνέντευξης τύπου μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων του κλιμακίου -στο οποίο συμμετείχε και ο βουλευτής Κώστας Βλάσσης- σε επιχειρήσεις του νομού, κ. Τασούλας σημείωσε πως σκοπός της παρουσίας τους ήταν «να οδηγήσουμε την ευρύτερη περιοχή σε μία καλύτερη γνώση των θέσεών μας ενόψει της οριστικής ανακοίνωσης αυτών από τον πρόεδρο του κόμματος», καθώς και να ενημερωθούν για τα προβλήματα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αλλά και να ακούσουν τις προτεινόμενες από αυτούς λύσεις.

«Σχηματίσαμε εικόνα για τα προβλήματα, τις προοπτικές, τη δυναμική του νομού, που αποτελεί τη θωράκιση της χώρας προς ανατολάς και ένα εθνικό προπύργιο το οποίο δεν προστατεύεται μόνο στρατιωτικά αλλά προστατεύεται και προάγεται και παραγωγικά», σημείωσε ο κ. Τασούλας ο οποίος εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά της κυβέρνησης. «Η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου διέπραξε τη μεγαλύτερη μεταπολεμική απάτη έναντι του ελληνικού λαού εν σχέση με τα ψέματα και τις δήθεν δεσμεύσεις τις οποίες είχε αναλάβει. Αντί να τηρήσουν και να πραγματοποιήσουν αυτά τα οποία διατυμπάνιζαν, η χώρα βυθίστηκε και πάλι στην κρίση και σήμερα αντί να έχουμε απελευθερωθεί από αυτή την περιπέτεια βρισκόμαστε μέσα σε ένα τρίτο μνημόνιο, μέσα σε μεγάλες μειώσεις συντάξεων, σε καταργήσεις του ΕΚΑΣ, σε δριμύτερη φορολογία της ακίνητης περιουσίας, και δριμύτερη φορολόγηση της επιχειρηματικότητας η οποία είναι και η μόνη ελπίδα να ανακάμψει η οικονομία μας».

Διαβάστε ακόμη  Ξεκινά σήμερα η Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς

Σημειώνεται πως τους δύο βουλευτές συνόδευσαν στις Φέρες, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί και Αλεξανδρούπολη, ο βουλευτής Ν.Δ. Έβρου, Τάσος Δημοσχάκης, στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ και εκπρόσωπος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος.

Πηγή: parapolitika.gr

Ηχητικά από τη συνέντευξη τύπου:

Ακούστε τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Εβρου κ. Φώτη Αδαμάκη

Ακούστε το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ κ. Χρυσή Μπαχαρίδου

Ακούστε τον βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

Ακούστε τον βουλευτή κ. Κώστα Βλάσση

Ακούστε τον βουλευτή κ .Αναστάσιο Δημοσχάκη