Κομοτηνή: Πυροβόλησε αδέσποτο και συνελήφθη

Άλλο ένα κρούσμα ακραίας βίας απέναντι σε αδέσποτο καταγράφηκε πριν λίγες μέρες στην Κομοτηνή. Αυτή τη φορά, ένας 58χρονος ενοχλήθηκε από την παρουσία ενός σκύλου έξω από την αυλή του, με αποτέλεσμα να το πυροβολήσει. Ευτυχώς, το ζώο δεν τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Παράλληλα, όπως αναφέρει ο «Χρόνος», στον 58χρονο επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και του κατασχέθηκε το όπλο.

Το τραυματισμένο σκυλί μεταφέρθηκε στο ιατρείο του Δημοτικού Κυνοκομείου Κομοτηνής.

Ο δημοτικός κτηνίατρος δημοσίευσε φωτογραφίες και έκανε το παρακάτω σχόλιο:

«Χθες το απόγευμα (εν. Τρίτης), το συνεργείο περισυλλογής ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός τραυματισμένου σκύλου σε οικισμό του Δήμου Κομοτηνής. Άμεσα οι εργαζόμενοι έφτασαν στο σημείο όπου και αντίκρισαν μια μικρή αρκουδίτσα, με το όνομα Μαξ, όπως τον φωνάζουν οι κάτοικοι, να είναι όπως στις φωτογραφίες με τις γάζες. Οι κάτοικοι που ήταν εκεί και μας ειδοποίησαν μας ενημέρωσαν περί τίνος πρόκειται… Είχαν μεταφέρει τον Μαξ στο κτηνιατρείο του Θανάση Καρκάνη όπου και δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθαρίστηκαν τα τραύματα και βγήκε και η ανάλογη ακτινογραφία.

Μετά από συνομιλία που είχα σήμερα με τον συνάδελφο, μου μετέφερε την παρουσία μεταλλικών στοιχείων στην περιοχή των πίσω άκρων. Ο Μαξ από χθες μας τιμά με την παρουσία του στο Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής όπου και θα παραμείνει έως ότου αναρρώσει πλήρως από τις πληγές του. Ήδη η οικογένεια που τον βρήκε σε αυτή την κατάσταση έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον να τον υιοθετήσει».