Κομοτηνή: Τεράστια ποσότητα αλκοόλ στο αίμα του δολοφονηθέντος 6χρονου

Νέες λεπτομέρειες που προκαλούν αίσθηση έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 6χρονου αγοριού στην Κομοτηνή πριν από έναν μήνα. Ο μικρός, που είχε προβλήματα ακοής, είχε βρεθεί νεκρός σε εγκαταλελειμμένο σπίτι της πόλης.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Nίκο Κιφνίδη, οι τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στον εξάχρονο έδειξαν τεράστιες ποσότητες αλκοόλ στον οργανισμό του. Ειδικότερα, τα αποτελέσματα έδειξαν 201 μιλιγκράμ αλκοόλ ανά λίτρο αίματος.

«Αυτό σημαίνει βαριά δηλητηρίαση με αλκοόλ, στην οποία παρατηρείται ασυγχρονισμός κινήσεων του παιδιού, εκτός από αυτό, διαταραχές στην ομιλία, πάνω από 200 –και έχει 201 μιλιγκράμ-, ελάττωση όλων των αντανακλαστικών και απώλεια των αισθήσεων. Αυτό σημαίνει ότι αυτό το παιδάκι σχεδόν ήταν… δεν μπορούσε να αντιδράσει καθόλου στον δράστη με τέτοια συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του. Σαν να ήταν παράλυτο», ανέφερε ο ιατροδικαστής σε δηλώσεις του στο Star.

Διαβάστε ακόμη  Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται λασποβροχές και καταιγίδες – Μέχρι 26 βαθμούς η θερμοκρασία

«Τέτοιες ποσότητες αλκοόλ δεν έχω συναντήσει 36 χρόνια σε κανένα παιδί. Αυτό σημαίνει πως ήταν οργανωμένο έγκλημα, κατά τη γνώμη μου», συμπλήρωσε.