Κομοτηνή: Βούλγαρος καταζητούμενος προσπάθησε να αυτοκτονήσει

«Βουτιά» στο κενό από το παράθυρο του τρίτου ορόφου του αστυνομικού μεγάρου Κομοτηνής επιχείρησε να κάνει ο 53χρονος Βούλγαρος που είχε συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη όταν, μετά από εξακρίβωση των στοιχείων του, διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της πατρίδας του!

Ο 53χρονος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια, όπου αρνήθηκε να εξηγήσει πώς και για ποιο λόγο είχε έρθει στην Ελλάδα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι οι βουλγαρικές αρχές είχαν εκδώσει σε βάρος του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης με βαριές κατηγορίες για απαγωγή, παράνομη κράτηση και αρπαγή ομήρου κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης που διέταξε την έκδοσή του στην γειτονική χώρα.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη, κράτα γερά…Ο Stan έρχεται…αλλά χωρίς τη Lila!

Όμως, όταν κατάλαβε ότι θα επιστρέψει στην πατρίδα του, ο Βούλγαρος προσπάθησε να πέσει από το παράθυρο και σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών, οι οποίοι έδειξαν ετοιμότητα και κατάφεραν να τον συγκρατήσουν και να τον οδηγήσουν σε ασφαλές κελί, από το οποίο μετήχθη αργότερα στις φυλακές Κομοτηνής όπου κρατείται ώσπου να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την έκδοσή του.