Κοσμοσυρροή στα εκλογικά κέντρα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ηχηρό μήνυμα για πολιτική ανατροπή λέει η Κουμουνδούρου.

Σήμερα 15 Μαΐου του 2022, διεξάγονται με επιτυχία, ομαλότητα και με μία εντυπωσιακή προσέλευση πολιτών, οι εσωκομματικές εκλογές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική συμμαχία, σχετικά με την ανάδειξη προέδρου καθώς και για την σύσταση της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.  

Περίπου 40.000 πολίτες έχουν ψηφίσει ήδη έως τις 12 το μεσημέρι. Με τους νέους πολίτες 15 ετών και άνω να πρωτοστατούν, σε αυτή την εκλογική διαδικασία, καθώς σε πολλά εκλογικά κέντρα τα νέα μέλη ξεπερνούν κατά πολύ τους πολίτες, που είναι ήδη εγγεγραμμένοι στα μητρώα του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Κοσμοσυρροή πολιτών που θέλουν να ψηφίσουν παρατηρείται, στο σύνολο των εκλογικών κέντρων που έχουν στηθεί σε πανελλαδικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη  «Υπέκλεψε» και τη δουλειά του Προέδρου της Βουλής - Έκλεισε μόνος του τη συζήτηση κι έφυγε (Δείτε το βίντεο)

Καθώς οι πολίτες μέσω της λαϊκής συσπείρωσης και της λαϊκής ετυμηγορίας επιζητούν την ανατροπή του κυβερνώντος κόμματος και την πολιτική άνθηση, που θα διώξει μακριά τους την σαθρή διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και την κακή διαχείριση προβλημάτων που μαστίζουν το σύγχρονο ελληνικό νοικοκυριό αλλά και τους πολίτες τους ίδιους στο σύνολο τους. Προβλήματα όπως η ακρίβεια σε τρόφιμα, καύσιμα και λογαριασμούς ΔΕΚΟ, αλλά και προβλήματα που έχουν οδηγήσει στην απόλυτη διασάλευση της κοινωνικής συνοχής της χώρας μας…

Το μήνυμα των πολιτών, δίνεται σήμερα με τρόπο ηχηρό και είναι απόλυτα ισχυρό καθώς οι πολίτες ζητούν με κάθε τρόπο την αλλαγή της πολιτικής κατάστασης της χώρας μας…