Κουφάρι σκύλου δίπλα από χώρο που αθλούνται παιδιά;

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρυσε το απόγευμα της Τρίτης ένας αναγνώστης του alexpoli.gr. Στην παραλία μπροστά από το γήπεδο Μαρακανά, δίπλα ακριβώς από την περίφραξη, υπάρχει μισοθαμμένο ένα κουφάρι από κάποιο ζώο, πιθανότατα από σκύλο μαύρου χρώματος. Στη φωτογραφία διακρίνεται τμήμα του κεφαλιού και του σώματός του, ενώ σε κάποιο σημείο φαίνεται μάλλον και η ύπαρξη κάποιας πληγής ή αποσύνθεσης του δέρματος.

Σημειώνεται πως πριν λίγες εβδομάδες, κάποιος φιλόζωος είχε αναφέρει στην Ομάδα Φιλόζωων Αλεξανδρούπολης στο facebook, πως στη συγκεκριμένη περιοχή υπήρχε για μέρες παρατημένος ένας νεκρός σκύλος. Η καταγγελία του αναγνώστη μας προκαλεί ερωτηματικά, αρχικά για το αν πρόκειται για το ίδιο ζώο και κυρίως για το ποιος πήρε την απόφαση να το θάψει με πρόχειρο τρόπο, δίπλα ακριβώς από το γήπεδο. Ως γνωστόν, οι υπηρεσίες του δήμου ανταποκρίνονται και φροντίζουν για τέτοιες περιπτώσεις, επομένως, η πράξη αυτή είναι αδικαιολόγητη. Ελπίζουμε πως σύντομα οι αρμόδιοι θα επιληφθούν και θα απομακρύνουν το νεκρό ζώο από το σημείο.

Διαβάστε ακόμη  Το Γυμνάσιο Νέας Βύσσας συμμετέχει στον 14ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μετά τη δημοσίευση του θέματος προσωπικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης μετέβη στο σημείο για την προβλεπόμενη απομάκρυνση του κουφαριού.