Κουμουνδούρου: Με δημοσκοπήσεις για τους υποψηφίους ετοιμάζεται να ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

Στόχος ο μεγάλος όγκος να δημοσιευτεί πριν τα Χριστούγεννα- Ταυτόχρονα θα ανακοινωθεί και ο νέος εκπρόσωπος, καθώς η πρόθεση Τσίπρα είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος να είναι υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Δημοσκοπήσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας τρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να επιλέξει τους υποψηφίους του βουλευτές.

Στόχος είναι φυσικά η συγκρότηση ψηφοδελτίων με τα πλέον αξιόπιστα, αλλά και δημοφιλή πρόσωπα, ώστε να έρθει πιο κοντά ο στόχος για την πρώτη θέση στις εκλογές και να συγκροτήσει κυβέρνηση προοδευτικών δυνάμεων.

Στις μετρήσεις που διεξάγονται στις περιοχές της χώρας – οι περισσότερες βρίσκονται στην ολοκλήρωσή τους- εμπεριέχονται τα βασικότερα νέα πρόσωπα που έχουν προταθεί να συγκροτήσουν με τους νυν βουλευτές τα ψηφοδέλτια.

Διαβάστε ακόμη  Σε Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή η Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Αλέξης Τσίπρας και η Επιτροπή Ψηφοδελτίων (Ράνια Σβίγγου, Γιώργος Βασιλειάδης και Μιχάλης Καλογήρου) θα μελετήσουν τα αποτελέσματα των μετρήσεων και θα κάνουν τις εισηγήσεις τους στην Πολιτική Γραμματεία, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνει η Κεντρική Επιτροπή.

Στόχος είναι ο κύριος κορμός των ψηφοδελτίων να δημοσιοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα.

Ταυτόχρονα δε με τη δημοσιοποίησή τους θα ανακοινωθεί και ο νέος εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, καθώς έχε συμφωνηθεί ο Νάσος Ηλιόπουλος να είναι υποψήφιος βουλευτής με σταυρό στην Α΄ Αθηνών.

Νεότερα συντόμως!

Πηγή: ieidiseis.gr