Κυκλοφορεί τυλιγμένος με κουβέρτα σε δρόμους της Αλεξανδρούπολης μέσα στο ψύχος

Θλίψη προκαλεί στην Αλεξανδρούπολη η εικόνα του ηλικιωμένου άνδρα που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα εν μέσω ψύχους σε δρόμους της πόλης, ντυμένος ακατάλληλα για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν, έχοντας στον ώμο του μια κουβέρτα.

Ο άνδρας μάλιστα όπως αναφέρουν πολίτες που τον συνάντησαν, δεν φοράει ούτε παπούτσια αλλά κυκλοφορεί με καλοκαιρινές παντόφλες και σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές δεν αποκλείεται να αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Άλλοι πολίτες αναφέρουν ότι τον πλησίασαν και τον ενημέρωσαν για τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν αυτές τις ημέρες στην Αλεξανδρούπολη (στο Πολυκοινωνικό και στο Α’ ΚΑΠΗ) επί 24ωρης βάσης, προσφέροντας του μάλιστα βοήθεια για να τον μεταφέρουν εκεί αλλά ο ίδιος δεν δέχτηκε.

Διαβάστε ακόμη  Απασφάλισε κατά Βελόπουλου και Παπαδάκη ο Εβρίτης Μ. Κίρκος

Θα πρέπει άμεσα να κινηθούν κοινωνικές υπηρεσίες για να προστατέψουν τον άνθρωπο καθώς τη νύχτα η θερμοκρασίες μπορούν να αποβούν μοιραίες για τη ζωή του. Χθες Κυριακή το βράδυ ο άνδρας εθεάθη στην περιοχή του Μύλου Μασούρα να στέκεται στο πεζοδρόμιο ενώ μερικές ώρες αργότερα πολίτες τον είδαν στο κέντρο της πόλης (γύρω στις 10 το βράδυ).