Με την ονομασία “ΚΥΨΕΛΗ Ιδεών & Δράσης” για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης” κάνει την εμφάνιση της μία νέα ομάδα ανθρώπων, που αυτοαποκαλείται ως ένα δίκτυο πολιτών. Ωστόσο γίνεται εύκολα αντιληπτή από το promo video το οποίο δημοσιεύθηκε, η πρόθεση ενασχόλησης της, με τα αυτοδιοικητικά και τις επερχόμενες Α΄Βαθμού εκλογές της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό το βίντεο φαίνεται πως έχουν ο Στάθης Ασπιώτης, πρόεδρος του Εργατουυπαλληλικού Κέντρου Έβρου αλλά και πολίτες που συνδέθηκαν με την δημοτική αρχή του κ. Ζαμπούκη όπως ο Αντώνης Καμελίδης, ο Κυριάκος Αραμπατζής, η Κρ. Μπαμπούρα ενώ φαίνεται ότι η περιφερειακή σύμβουλος με τον κ. Μέτιο, Κατερίνα Φωτιάδου, και ο αρχιτέκτονας Αθ.Λουκάς, θα επιτελέσουν και αυτοί τον δικό τους σημαντικό ρόλο.

Η επίσημη ανακοίνωση της Διοικούσα Επιτροπής της «Κυψέλης»

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε  την ίδρυση του  δικτύου πολιτών “ΚΥΨΕΛΗ Ιδεών & Δράσης” για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης”.

Διαβάστε ακόμη  Θεματική εκδήλωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής Έβρου στην Αλεξανδρούπολη

Είναι μία κίνηση Δημοτών με κοινό στόχο την ενεργή συμμετοχή   στη προσπάθεια για μια υγιή πορεία  στη Νέα Εποχή  που ξεκινά.

Με κεντρικές σημαίες την “Ενεργή Συμμετοχή” και την “Κοινωνική Συνοχή”, η δεξαμενή σκέψης “ΚΥΨΕΛΗ Ιδεών & Δράσης” φιλοδοξεί να συνδράμει ενεργά, οργανωμένα και συλλογικά  στην:

● δημόσια συζήτηση για τα  επίκαιρα θέματα και τα κρίσιμα ζητήματα που επηρεάζουν την καθημερινότητα.

● καταγραφή προβλημάτων και την αναζήτηση λύσεων.

● αξιοποίηση ευκαιριών, προκλήσεων και προσκλήσεων.

● κατάθεση προτάσεων και ιδεών.

● διοργάνωση θεματικών εκδηλώσεων κοινωνικού & αναπτυξιακού ενδιαφέροντος

● στην συνεργασία με φορείς και αντίστοιχα δίκτυα πολιτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό επ΄ ωφελεία των Δημοτών Αλεξανδρούπολης

● άσκηση συμβουλευτικού ρόλου προς την εκάστοτε δημοτική αρχή     

Η ταυτότητα, οι σκοποί, οι στόχοι και κάθε άλλη πληροφορία για   την κίνηση πολιτών “ΚΥΨΕΛΗ Ιδεών & Δράσης” περιγράφονται στην ιστοσελίδα   www.κυψελη.gr .