Κυριάκος Μητσοτάκης / Πήγε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στην Καλαμάτα – Σάλος στο Twitter

Η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προκάλεσε δηκτικά σχόλια στα social media

Για μια απόσταση 237 χιλιομέτρων όσο απέχει η Αθήνα από την Καλαμάτα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να πάει όχι με αυτοκίνητο αλλά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μιλήσει στο αναπτυξιακό συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ.

Η επιλογή αυτή για μια διαδρομή με αυτοκίνητο που είναι κάπου 2,5 ώρες, προκάλεσε αιχμηρά σχόλια από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι επισημαίνουν ότι είναι, τουλάχιστον, παράδοξο ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιλέγει να κινηθεί με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για μια εσωτερική διαδρομή σε μια εποχή που οι τιμές των καυσίμων είναι στα ύψη.

Διαβάστε ακόμη  Viral μια κολώνα της ΔΕΗ στην Ξάνθη: Περνά μέσα από μπαλκόνι!

Μάλιστα, κάνουν δηκτικά σχόλια με αιχμή τις ατάκες του Κυριάκου Μητσοτάκη για καλύτερη ποιότητα ζωής και ολιστική αντιμετώπισή της.

https://twitter.com/venetia_ap/status/1537456246600740865?s=21&t=Utzs2VP9Z4-2E5QxHBNowQ

Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε χρησιμοποιήσει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και στις 24 Μαΐου όπου πήγε στη Βοστώνη για να μιλήσει στο Boston College και για να δει από κοντά αγώνα του NBA.