Κυριάκος Πιερρακάκης: Ντροπιαστική ομιλία μετά την αποκάλυψη για Predator – Τα ρίχνει στους φαρμακοποιούς

Ομολόγησε ότι το σύστημα είναι διάτρητο και κατέφυγε σε απίθανες δικαιολογίες για να κρύψει τις ευθύνες του-«Είναι ντροπή αυτό που κάνετε» απάντησε ο Ραγκούσης

Σε μία ομιλία που κραύγαζε ενοχή προχώρησε ο Κυριάκος Πιερρακάκης μετά την καταγγελία βόμβα του Γιάννη Ραγκούση για μόλυνση πολίτη με Predator με sms από το emvolio.gov.gr, λίγο πριν εμβολιαστεί.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης προσπάθησε να απαξιώσει την αποκάλυψη και μοίραζε ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από την κυβέρνηση, ομολογώντας παράλληλα ότι το σύστημα είναι διάτρητο. «Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να μπορέσει κάποιος να αποκτήσει αυτά τα στοιχεία. Ο πιο βασικός είναι η υφαρπαγή άλλων στοιχείων του χρήστη. Να έχει π.χ. πρόσβαση στο email του. Αλλά το χαρακτηριστικότερο όλο είναι ότι στο εθνικό σύστημα εμβολιασμού έχουν πρόσβαση 40.000 φαρμακοποιοί, γιατροί και ΚΕΠ» υποστήριξε δίχως ίχνος ντροπής, δείχνοντας προς την πλευρά των φαρμακοποιών και των γιατρών.

Διαβάστε ακόμη  Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης ο Σταύρος Σταυράκογλου

Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι ο Γιάννης Ραγκούσης είπε ότι όσοι εργάζονται στο gov.gr είναι άνθρωποι του Predator.

Ηχηρή απάντηση έδωσε ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος κάλεσε τον Κυριάκο Πιερρακάκη να αυτοπροστατευθεί

«Είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό αυτό που αποτολμήσατε να κάνετε. Ξεκινήσατε με την πεποίθηση ότι έχετε μία συνωμοσιολογία, δεν ξέρατε τι έχω πει και ρωτήσατε να μάθετε τι έχω πει αλλά είχατε βγάλει από πριν συμπέρασμα. Το 80% – 90% όσων είπατε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που είπα εγώ. Και προκαλείτε τεράστια απορία, δημιουργείτε σαφέστατη υπόνοια ενοχής από την ώρα που αυτήν την καταγγελία που κάναμε την διαχειριστήκατε με αυτόν τρόπο. Ουδέν ψευδέστερον πως είπα ότι οι άνθρωποι του gov.gr είναι άνθρωποι του Predator. Είπατε ότι είπα ότι το μολυσμένο sms ήρθε από το emvolio.gov.gr. Είναι ντροπή αυτό που κάνετε. Προφυλαχθείτε, αυτοπροστατευτείτε».

Πηγή: avgi.gr