Κύριε Θεοδωρικάκο, καλό σας βράδυ!!

Η αλήθεια να λέγεται κύριε Θεοδωρικάκο. Θέλατε να κάνετε πανίσχυρες δημοτικές αρχές ελέω οικονομικών και τινών άλλων επιτροπών με τον περιβόητο νόμο σας.

Πολύ μυαλό δεν χρειαζόταν. Δημιουργήσατε μία κόλαση πάρε δώσε και έλα φύγε . Ξεχάσατε μάλλον πως, η τοπική αυτοδιοίκηση α’ βαθμού, πανελλαδικά είναι περιέργως ύποπτη. Αν τις δώσετε πολλά οικονομικά δικαιώματα, τότε τα εφαρμόζει (ουου) με το παραπάνω και δια νόμου, ο πλέον αδαής δήμαρχος. Δώσε κι εμένα μπάρμπα.

Ειλικρινά ποτέ δεν καταλάβαμε γιατί το κάνατε αυτό. Ίσως γιατί πιστέψατε ότι το όλο θέμα θα είχε μεγάλο πολιτικό (κομματικό ίσως) όφελος. Ή παραδόξως ότι ο τόπος, ο κάθε τόπος, θα πήγαινε ακόμα καλύτερα από πλευράς δημιουργίας έργων.

Πως άραγε θα πήγαινε ή θα πάει μπροστά; δίχως ικανοποιητικές πράξεις (ικανότητες) και εργασία με μόχθο μεγάλο, ποιος δήμαρχος θα εξέλισσε την πόλη του μόνο με χρήματα;; αρκούν μόνον αυτά άραγε ;; επί παραδείγματι, ένας κακός σε νέα έργα δήμος, όπως του λόγου μας, που καταναλώνει την καθημερινότητα του, δίχως να γνωρίζουμε εμείς οι πολίτες…που στο καλό ωφελούν οι τόσες νόμιμες απ’ ευθείας αναθέσεις…και από νέα έργα, όχι μόνο δεν βλέπουμε, αλλά και ο στολισμός των Χριστουγέννων της πόλης, μόνον ως ατυχής μπορεί να χαρακτηριστεί με πέρα δώθε λαμπιόνια διάσπαρτα.

Διαβάστε ακόμη  Πού να μην είχατε αφοσιωθεί στα προβλήματα του πολίτη, κύριε Δερμεντζόπουλε…

Πείτε μας αλήθεια, πως, και με ποιον τρόπο ορίσατε τις ικανότητες των ερασιτεχνών πολλές φορές (τις πιο πολλές φορές) αυτών που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού, ειδικά…όταν σκεφτήκατε έναν τέτοιο νόμο; πιστεύετε ότι η πολιτική επάρκεια, αυτή, των ερασιτεχνών της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αρκετή να τους φλομώσετε με αρμοδιότητες ( οικονομικές πρωτοβουλίες κυρίως) επειδή το ζήτησαν αυτοί; Τι σας λέω όμως τώρα.

Καλό σας βράδυ!

Φωτογραφία: newsit.gr