Λαμπάκης για αποθήκες ΟΣΕ: Χτίζουμε τη νέα Αλεξανδρούπολη βήμα-βήμα

Χτίζουμε τη νέα Αλεξανδρούπολη βήμα-βήμα δηλώνει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης με αφορμή την έκδοση της απόφασης Δρίτσα για ανάπλαση των αποθηκών του ΟΣΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δημάρχου κ. Λαμπάκη:

Χτίζουμε τη νέα Αλεξανδρούπολη βήμα-βήμα. Αναμορφώνουμε το Δήμο μας μέρα με τη μέρα. Μετά από κόπους πέντε ετών φτάσαμε στην έκδοση της υπ. αριθμ. πρωτ. 3122.1- Τ01/61311/16 του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Θοδωρή Δρίτσα, βάσει της οποίας δυνάμεθα πλέον να αναπλάσουμε τις αποθήκες του Ο.Σ.Ε., των οποίων τη χρήση έχει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για 40 έτη. Είναι μια ακόμη νίκη που κατακτήθηκε με πολύ κόπο.
Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου την προηγούμενη και την τωρινή διοίκηση του Ο.Λ.Α., ιδιαίτερα τους προέδρους, κ.κ. Χρήστο Δούκα και Σταύρο Σταυράκογλου, όπως και τον μηχανικό του Ο.Λ.Α., κ. Χρήστο Γκαζέπη και όλους τους μηχανικούς του Δήμου που ασχολήθηκαν με την εν λόγω υπόθεση και ιδιαίτερα τους κ.κ. Ιωάννη Χρυσόπουλο, Θεόδωρο Γιοβανάκη, Μιχάλη Σβιντρίδη, Αθανάσιο Πάλλη, Δημήτριο Ουσταδάκη και την κα Ευφροσύνη Καλοπανά.
Παραθέτουμε την απόφαση για την έγκριση εκτέλεσης έργου «Ανάδειξη-Αξιοποίηση των Ιστορικών Αποθηκών του ΟΣΕ στο Λιμάνι <Αποκατάσταση και Αλλαγή Χρήσης Αποθηκών 1-3-4 και Ανέγερση Νέων Κτιρίων στη Θέση 2-3> στη Χερσαία Ζώνη λιμένος Αλεξανδρούπολης»:

Διαβάστε ακόμη  Ροδόπη: Ανασύρθηκε σορός ηλικιωμένου από τον Λίσσο ποταμό

Picture1