Λαϊκή Συσπείρωση /  Για «κωλυσιεργία» κατηγορεί την πρόεδρο του Πολυκοινωνικού της Αλεξανδρούπολης για τις παρατάσεις των συμβάσεων 17 εργαζομένων 

Για «κωλυσιεργία» κατηγορεί την πρόεδρο του Πολυκοινωνικού της Αλεξανδρούπολης η παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», τονίζοντας πως το θέμα παράτασης των συμβάσεων των 17 εργαζομένων της δομής, μέχρι τις 31 Αυγούστου, ακόμη δεν έχει προχωρήσει, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου». Η παράταξη φέρνει το θέμα ξανά στο δημοτικό συμβούλιο, με ερώτηση που καταθέτει, για να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης στην επόμενη συνεδρίαση.

Αναλυτικά : 

Το θέμα των 17 συμβασιούχων του «Πολυκοινωνικού» ακόμα δεν έχει προχωρήσει παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και του συγκεκριμένου φορέα.

Η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κωλυσιεργεί προσπαθώντας να ροκανίσει το χρόνο ώστε να μην υλοποιήσει τις αποφάσεις δηλαδή να παρατείνει τις συμβάσεις ως 31/8/22. Υπερασπίζεται την αρχική της απόφαση και την νομιμότητα (!!!) της όλης διαδικασίας.

Διαβάστε ακόμη  Αλεξανδρούπολη: Εκδήλωση ενημέρωσης για την τεχνητή νοημοσύνη σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου

Δεν κάνει όμως το ίδιο και για τους οδηγούς του «Πολυκοινωνικού». Πληροφορούμαστε ότι χρησιμοποιούνται εθελοντές οδηγοί για τη διανομή του φαγητού του «Πολυκοινωνικού».

Ρωτάμε τη δημοτική αρχή:

Πράγματι ισχύει αυτό; Για ποιο λόγο «έλειψαν» οι μόνιμοι οδηγοί του Πολυκοινωνικού; Είναι εν γνώσει της Δημοτικής αρχής ή είναι απόφαση της Προέδρου; Σε ποιες θέσεις μετακινήθηκαν; Αν ισχύει ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος; Πώς σκέφτεται η δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει την έλλειψη προσωπικού;

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Σάββας Δευτεραίος

Νίκη Δραμανίδου

Γεράσιμος Βλυσίδης

Χρήστος Βαρσαμάκης

Με πληροφορίες απο ErtNews