Σε μια ανάρτηση με δεικτικό χαρακτήρα πέρασε η παράταξη Πόλη και Πολίτες με επικεφαλής τον Βαγγέλη Λαμπάκη που αφορά την εξοικονόμηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από την αντικατάσταση των των φωτιστικών, των προβολέων και των λαμπτήρων με αυτούς της τεχνολογίας LED, γεγονός που κάποτε χλεύαζε η σημερινή δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Γ. Ζαμπούκης. Και όπως επισημαίνει στη συνέχεια της ανάρτησης “Τώρα σκορπάει αυτά που κερδίσαμε σε εβδομαδιαίες φωταγωγήσεις και αμέτρητες απευθείας αναθέσεις”

Διαβάστε αναλυτικά : 

Τα μάθατε τα νέα ;

Μάλλον όχι.  Γι’ αυτό θα σας τα πούμε εμείς. Και πώς να τα μάθετε άλλωστε αφού η Δημοτική Αρχή τα αποκρύπτει σκόπιμα;

700.000 ευρώ είναι το ποσό που εξοικονομεί ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από την αντικατάσταση των φωτιστικών, των προβολέων και των λαμπτήρων με αυτούς της τεχνολογίας LED, κάθε χρόνο.

Διαβάστε ακόμη  Πόλη & Πολίτες: 4 εκ € σε απευθείας αναθέσεις μέσα σε 2,5 χρόνια από τη δημοτική αρχή Ζαμπούκη

700 χιλιάδες!!! Με επίσημες μετρήσεις και επίσημα έγγραφα.

Θυμόσαστε πόση προσπάθεια είχε καταβληθεί από την ομάδα του κ. Ζαμπούκη για να υποβαθμιστεί το συγκεκριμένο έργο αλλά και ταυτόχρονα να στοχοποιηθεί ο επικεφαλής μας; 

Το θυμόσαστε το βίντεο με το αλλάζουμε λαμπάκι; Αυτή ήταν η προσέγγιση του κ. Ζαμπούκη. Χαλαρή και με διάθεση αστεϊσμού για ένα τόσο σημαντικό και καινοτόμο έργο.

Τη στιγμή που εμείς κάναμε προσπάθειες για έναν Δήμο εύρωστο οικονομικά που να πατάει γερά στα πόδια του ο κ. Ζαμπούκης έκανε… χαβαλέ. 

Και τώρα σκορπάει αυτά που κερδίσαμε με κόπο σε εβδομαδιαίες φωταγωγήσεις, αμετρήτες απ’ ευθείας αναθέσεις, ταξίδια, άρτο και θεάματα.