Λαζόπουλος: Τοπογράφους από Αθήνα προσλαμβάνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης

Με καυστικό τρόπο σχολιάζει ο δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης Δημήτρης Λαζόπουλος την επιλογή της ΔΕΥΑΑ να αναθέτει την εκπόνηση μελετών σε τοπογράφους από την Αθήνα. Μάλιστα, δημοσιεύει την σχετική απόφαση και συνδέει το θέμα με όσα αναφέρθηκαν πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο, από μέλη της δημοτικής αρχής, περί «ξεζουμισμένων» υπαλλήλων του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο κ. Λαζόπουλος, «σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, οι Μηχανικοί του Δήμου είναι “ξεζουμισμένοι”, “κουρασμένοι”, δεν προλαβαίνουν να εκπονήσουν μελέτες, οπότε έπρεπε να δημιουργηθεί μια παράπλευρη Τεχνική Υπηρεσία με τον  (απορριφθέντα ) Αναπτυξιακό Οργανισμό. 

Από τις απευθείας αναθέσεις από την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης  Αλεξανδρούπολης σε Τοπογράφους Μηχανικούς της Αθήνας, προκύπτουν τα ερωτήματα: οι Τοπογράφοι Μηχανικοί που διατηρούν γραφεία στην πόλη μας ενημερώθηκαν και δεν ανταποκρίθηκαν;

Ανταποκρίθηκαν σε τιμές υψηλότερες; Ή είναι επίσης  “ξεζουμισμένοι” ,”κουρασμένοι” και αδυνατούν να ανταποκριθούν σε εργασίες σχετικές με το αντικείμενο τους;»