«Λευκή Νύχτα» στην Αλεξανδρούπολη στις 11 Αυγούστου

Στις 11 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος η «Λευκή Νύχτα» του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης στο κέντρο της πόλης. Όπως έχει συμβεί και σε προηγούμενες διοργανώσεις, τα καταστήματα θα μείνουν ανοικτά πέραν του ωραρίου, προβαίνοντας σε προσφορές, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα, διασκέδασης και πολιτισμού.

Οι προηγούμενες «Λευκές Νύχτες» που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος είχαν, αδιαμφισβήτητα, μεγάλη επιτυχία, με χιλιάδες καταναλωτές να κάνουν τη βόλτα τους στο κέντρο, όπου στήνεται μία μεγάλη γιορτή, αλλά και τα καταστήματα να σημειώνουν πολύ ικανοποιητικό τζίρο. Πρόκειται άλλωστε για ένα θεσμό που εφαρμόζεται σε διάφορες πόλεις της χώρας, προσελκύοντας τόσο τους ντόπιους καταναλωτές, όσο και τους ξένους. Η διοργάνωση της φετινής «Λευκής Νύχτας» στην ‘καρδιά’ της τουριστικής σεζόν και των θερινών εκπτώσεων, αναμένεται να στεφθεί και πάλι από επιτυχία.

Αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, το alexpoli.gr εντόπισε έγγραφο με το οποίο ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης  αιτήθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου  ενίσχυση της διοργάνωσης με το ποσό των 5.000 ευρώ για την ηχοφωτιστική κάλυψη των εκδηλώσεων. Με το σκεπτικό ότι με τον θεσμό της «Λευκής Νύχτας» θα δοθεί έμφαση στην προβολή του εμπορικού κόσμου της περιοχής, στήριξη της τοπικής αγοράς και των προϊόντων της και προώθηση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων ιδίως την καλοκαιρινή περίοδο εισάγοντας νέες πρακτικές επικοινωνίας με τους καταναλωτές και κυρίως με τους επισκέπτες που αναμένονται από τις γειτονικές χώρες, η αρμόδια υπηρεσία απάντησε θετικά. Οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση θα γίνουν γνωστές τον επόμενο μήνα καθώς αναμένεται να υπάρξει και η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο, για  για την αναγκαία απαγόρευση κυκλοφορίας και την μουσική.

Διαβάστε ακόμη  Φτωχότερος ο αθλητισμός της Αλεξανδρούπολης, έφυγε ο Μανώλης Μητηλέτσης

Η ημερομηνία διεξαγωγής πάντως θα είναι απο σήμερα ορατή στην ALEXPO καθώς έχει τυπωθεί στο περίπτερο του εμπορικού συλλόγου… όπως δείχνει και η φωτογραφία!

13517875_1183180265065776_184535973_o