Λουκέτα στην Εθνική Τράπεζα: Κινητοποιήσεις στην Καβάλα… επιστολές στην Αλεξανδρούπολη

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχωράει ο Εμπορικός Σύλλογος της Ελευθερούπολης, στο νομό Καβάλας, ως αντίδραση στην απόφαση της Εθνικής Τράπεζας να κλείσει το υποκατάστημα της στην πόλη. 

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί όλους τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της περιοχής αλλά και τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΕΤΕ σε διαμαρτυρία στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης της Τράπεζας στην Καβάλα, αλλά και σε ανοιχτή συγκέντρωση το μεσημέρι της Παρασκευής 25/06 έξω από την Εθνική Τράπεζα, με στόχο να μην υλοποιηθεί η απαράδεκτη, αψυχολόγητη και νοσηρή απόφαση, όπως την χαρακτηρίζει.

Την ίδια στιγμή, ο Δήμος Αλεξανδρούπολης, για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας στις Φέρες, που θα αποτελέσει ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα στην τοπική οικονομία και κοινωνία της περιοχής, αρκέστηκε να αποστείλει μία επιστολή,  προς τη διοίκηση της Τράπεζας, η οποία αμφιβάλλουμε αν θα διαβαστεί καν. Για κινητοποίηση άλλων παραγωγικών φορέων, που επηρεάζονται άμεσα από την απόφαση αυτή, ούτε λόγος… Είναι και καλοκαίρι, πού να τρέχεις…

Διαβάστε ακόμη  Ευρεία σύσκεψη στην ΠΕ Ξάνθη με θέμα τη σιδηροδρομική σύνδεση της Περιφέρειας ΑΜΘ