Μανιταρόπιτα με σιμιγδάλι, τυριά, πιπεριά

Δεσπόζουν όλες οι γεύσεις μαζί!!!!!!!!!!!! Πραγματικά καταλαβαίνεις και τα μανιτάρια και τα τυριά και την πιπεριά! Απλά πράγματα μα ταυτόχρονα νοστιμότατα!

Υλικά:
300γρ. άσπρα μανιτάρια
120γρ. τυρί φέτα
120γρ. τυρί παρμεζάνα
4 αυγά
2 πρέζες μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι προσεκτικά λόγω τυριών
½ πράσινη πιπεριά
60ml ελαιόλαδο (4 κ.σ. δηλαδή)
160γρ. σιμιγδάλι χονδρό

Τι κάνουμε:
Χτυπάμε τα αυγά και το ελαιόλαδο με τον αυγοδάρτη και προσθέτουμε το φρέσκο πιπέρι.
Ψιλοκόβουμε τα μανιτάρια, την πιπεριά.
Τρίβουμε τη φέτα με τα δάχτυλα και την παρμεζάνα στον λεπτό τρίφτη.
Προσθέτουμε στα αυγά το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα μανιτάρια και την πιπεριά, ανακατεύουμε.
Τέλος προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε.
Τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε στους 170 βαθμούς (αντίσταση κάτω αέρα πάνω) για 40 περίπου λεπτά.

Συντάκτης: Τατιάνα Αρβανίτη

Το blog μαγειρικής της Τατιάνα