Με 2.458 βαθμούς η Νικολέτα Αντωνιάδη ήρθε τρίτη στην κατηγορία Κ18 στην ψηφοφορία που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ

Με 2.458 βαθμούς η Νικολέτα Αντωνιάδη ήρθε τρίτη στην κατηγορία Κ18 στην ψηφοφορία που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ για τους κορυφαίους αθλητές του 2022 ο οποίος έληξε χθες το μεσημέρι.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κ18 στο επί κοντώ, Ηλιάνα Τριανταφύλλου, συγκέντρωσε 4.602 ψήφους και αναδείχθηκε νικήτρια, ενώ δεύτερη ήταν η Εβίνα Παναγιώτου με 4.379 β.

Η Νικολέτα από το Διδυμότειχο συμπεριελήφθη σε αυτήν, ως μοναδική αθλήτρια στίβου, στην περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Ο προπονητής της Θανάσης Τσιτσιμάκας του Συλλόγου «Μυρμιδόνες» μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας δήλωσε ότι η Νικολέτα είναι αξεπέραστη και ότι μέσα στο 2022 είχε κατακτήσει δυο πανελλήνια ρεκόρ ανοιχτού και κλειστού στίβου και ότι θα συνεχίζει να προπονείται μέχρι την επόμενη χρονιά πριν αναχωρήσει για την Αμερική όπου έχει εξασφαλίσει υποτροφία κατά 100% σε Πανεπιστήμιο της χώρας αυτής. Ταυτόχρονα ο κύριος Τσιτσιμακας τόνισε ότι η Νικολέτα είναι υποψήφια έχοντας αναγνωσιμότητα σε μια μικρή περιφέρεια αυτή του Έβρου κάτι που δυσκολεύει στην συγκέντρωση μεγάλου αριθμού ψήφων συγκριτικά με άλλους πολυπληθέστερους νομούς.

Η Νικολέτα Αντωνιάδη αλλά και πολλοί αθλητές της περιοχής με μεγάλες διακρίσεις και προοπτικές συνεχίζουν να προπονούνται σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο, με ένα ταρτάν από κάρβουνο

Όπως ο ίδιος ανέφερε, υπάρχει η πρόθεση και η καλή προσπάθεια από την δημοτική αρχή να εγκαταστήσει έναν νέο αμέσως μετα την ολοκλήρωση αντικατάστασης του χλοοτάπητα του γηπέδου.

Ο κύριος Τσιτσιμάκας θα προσπαθήσει από την πλευρά του, ώστε να μπει ένας τάπητας αξιώσεων τέτοιος που να πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.

«Εδώ και 40 χρόνια το ζητάμε» δηλώνει ο προπονητής δεκάδων αθλητών αυτός που πρώτος ανέδειξε τον διεθνούς φήμης ακοντιστή Κώστα Γκατσιούδη και άλλους πολλούς

Με τέτοιες διακρίσεις έπρεπε ο στίβος να έχει τη «μερίδα του λέοντος» στο ενδιαφέρον των τοπικών αρχόντων, Περιφέρειας, Αντιπεριφερειάρχη όπως αναφέρει, διότι έχουμε αποδείξει διαχρονικά ότι έχουμε πολύ καλή πορεία και μας αξίζει.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας