“Ο αναπτυξιακός ρόλος της ναυτιλίας στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης” ήταν το κύριο αντικείμενο της συζήτησης στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα στο N.O.A. Cafe // Yacht club, που βρίσκεται εντός της καρδιάς του λιμένα Αλεξανδρούπολης.

Η Δανάη Μπεζαντάκου, CEO, Navigator LTD & Γενική Γραμματέας, Propeller Club Port of Piraeus, η Ελίνα Κασσωτάκη, Business Development Manager, Holland Hellenic Shipping Agencies Ltd & Αντιπρόεδρος, WISTA Hellas, ο Αλέξιος Αγγελόπουλος ,CEO, ACA Shipping, η Δήμητρα- Μαρίνα Γιορδαμλή ,Corporate Affairs, Prisma Electronics SA και ο Μηνάς Παπαδάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου ΑΕ, έθεσαν ως επίκεντρο της συζήτησης του, ζητήματα του χώρου της ναυτιλίας, όπως την αξία της εκπαίδευσης και της επιμόρφωσης ως μέσο επαγγελματικής εξέλιξης και ανέλιξης, αναδεικνύοντας παράλληλα τη σπουδαιότατη αξία της ναυτιλίας για την πόλη της Αλεξανδρούπολης και τους κατοίκους της.

Διαβάστε ακόμη  Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για σήμερα Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022 στην περιφερειακή Ενότητα Έβρου

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλης Κουτουλάκης, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και ο Πρόεδρος του Ο.Λ.Α. (Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης), Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ.