Με ευθείες βολές κατά του Δημάρχου Σουφλίου και μιας κλειστής ομάδας, κατέθεσε την παραίτηση του ο Αθανάσιος Δημούτσης.

 Ο μέχρι πριν λίγες ώρες πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σουφλίου, Αθανάσιος Δημούτσης, κατέθεσε επιστολή παραίτησης με ευθείες  βολές κατά του Δημάρχου Σουφλίου, Παναγιώτη Καλακίκου και μιας κλειστής ομάδας ειδικών συνεργατών και υπαλλήλων . 

Ουσιαστικά ο κ. Δημούτσης κατηγορεί τον Παναγιώτη Καλακίκο πως έχει εξοκείλει του αρχικού στόχου , οράματος και τρόπου διακυβέρνησης του δήμου, και του καταλογίζει ότι λειτουργεί και αποφασίζει με μια κλειστή ομάδα ειδικών συνεργατών και υπαλλήλων.  Παρότι στην επιστολή παραίτησης του, καταδεικνύει τα κακώς κείμενα της λειτουργίας και συμπεριφοράς του Δημάρχου Σουφλίου ο κ.Δημούτσης παραιτείται από Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά συνεχίζει να στηρίζει την παράταξη με την οποία έχει εκλεγεί, πορεύτηκε και αγωνίστηκε για αλλαγή στον Δήμο Σουφλίου για τουλάχιστον 10 χρόνια. 

Αναλυτικά η παραίτηση του κ. Δημούτση. 

Μετά τις εκλογές του Μαϊου του 2019 που ο τόπος απαλλάχθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή ήρθε το χαμόγελο και η ελπίδα πως ΟΛΑ πια θα αλλάξουν.

Διαβάστε ακόμη  Νέο αιολικό πάρκο στο Δήμο Ορεστιάδας : Παρακάμφθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο!

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι πως η παράταξή μας έχασε τον προσανατολισμό και την συνοχή της.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξή μας (μεταξύ των οποίων κι εγώ) καθώς και οι φίλοι και οι συναγωνιστές μας, κατά καιρούς εκφράζουμε έντονα την αγωνία μας να πετύχουμε, να δημιουργήσουμε, να προτείνουμε, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ, να προστατεύσουμε την ηθική την δική μας αλλά και της ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

Δυστυχώς η αντίδραση μίας κλειστής ομάδας που αποτελείται από το Δήμαρχο, ειδικούς συνεργάτες και υπαλλήλους ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ αυτές τις φωνές και συνεχίζουν ΜΟΝΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ.

Αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου διαμαρτυρόμενος γι’ αυτές τις συμπεριφορές της. . . «κλειστής ομάδας» αλλά παραμένω και στηρίζω την παράταξη.