Με γιατρό από το Σουφλί καλύπτει επείγουσες ανάγκες το ΠΓΝΑ!

Παρά τα μεγάλα λόγια για προσλήψεις επί προσλήψεων και ελεγχόμενη κατάσταση στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, η πραγματικότητα διαψεύδει τη διοίκηση του ΠΓΝΑ, αλλά και τον Υπουργό Υγείας που -άγνωστο γιατί – έχει επαναπαυτεί στις δάφνες του, δίχως επουδενί να έχει θωρακίσει ουσιαστικά και επαρκώς το ΕΣΥ για το δεύτερο, σφοδρό κύμα της πανδημίας που διανύουμε, κάτι που αποδεικνύεται καθημερινά, σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες των εργαζομένων, που όταν μας βολεύει, δηλαδή όταν δεν «γκρινιάζουν», είναι ‘ήρωες’ με ‘αυτοθυσία’, κι όταν τολμούν να μιλήσουν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, κάποιοι προσπαθούν να τους βγάλουν τρελούς. Απόφαση του διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας-Θράκης Δημήτρη Τσαλικάκη, με ημερομηνία 30/11/2020, ανανεώνει τη μετακίνηση γιατρού παθολόγου, διευθυντή ΕΣΥ, από το Κέντρο Υγείας Σουφλίου στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, «προκειμένου να παρέχει πρωινή υπηρεσία και να ενταχθεί στο πρόγραμμα εφημεριών (πλήρη μετακίνηση), έτσι ώστε να ενισχυθεί το ανθρώπινο δυναμικό του νοσοκομείου για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων της νόσου COVID19». Η διάρκεια της μετακίνησης καθορίζεται με την ίδια απόφαση ως τις 31/12/2020.

Διαβάστε ακόμη  Περιοδεία – παρωδία Σταϊκούρα στον Έβρο με αναμάσημα βαλτωμένων έργων

Το έγγραφο αναρτήθηκε στη Διαύγεια και δεν χρειάζεται περαιτέρω σχολιασμός. (θα καταργηθεί άραγε και η Διαύγεια, όπως καταργήθηκε η ενημέρωση των δημοσιογράφων;)

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%A8%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%A11%CE%9F-%CE%9A%CE%91%CE%9B?inline=true