Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί ο Αγροτικός και κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης για το κλείσιμο της ιρλανδικής διάβασης στο μελισσοκομείο.

Με κινητοποιήσεις προειδοποιεί ο Αγροτικός και κτηνοτροφικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης τους υπεύθυνους για την κατασκευή του φράχτη και εκείνους που λαμβάνουν τις αποφάσεις, για το κλείσιμο της ιρλανδικής διάβασης στο μελισσοκομείο.

Όπως λένε χαρακτηριστικά, ζητούν λύση κοινής αποδοχής για την κατασκευή του φράχτη στο συγκεκριμένο σημείο, ώστε να μπορούν να συνεχιστούν τα αντιπλημμυρικά έργα και να προστατεύονται οι περιουσίες τους. 

Συνεχίζοντας εμφατικά, τονίζουν πως “φράχτης” και προστασία των συνόρων είναι οι άνθρωποι της περιοχής και αν δεν εισακουστούν θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. 

Αναλυτικά :

Επειδή διαπιστώνουμε ότι δεν συγκινείται κανένας και ότι το έργο του κλεισίματος της ιρλανδικής διάβασης συνεχίζεται δηλώνουμε ότι δίνουμε προθεσμία μέχρι αύριο Δευτέρα να έρθουν οι  υπεύθυνοι που λαμβάνουν της αποφάσεις για τον τρόπο κατασκευής του φράκτη  και να βρούμε λύση κοινής αποδοχής για το συγκεκριμένο σημείο ! 

Διαβάστε ακόμη  “Ναυτικός της χρονιάς” βραβεύτηκε ο καπετάνιος του “Αδαμάντιος Κοραής” Κυριάκος Μουζάκης

Σε διαφορετική περίπτωση θα καλέσουμε τον αγροτικό κόσμο και τους κατοίκους της περιοχής να πάμε στην περιοχή και να σταματήσουμε από μόνοι μας την διαδικασία .

Πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι ο φράκτης καιι η προστασία των συνόρων είναι οι άνθρωποι που ζουν και δραστηριοποιούνται στον Νομό εάν δεν μπορούν να τους βοηθήσουν ας σταματήσουν να τους βάζουν εμπόδια !