Με τα μοναδικά τους κλικ διαφημίζουν τον Έβρο σε όλο τον κόσμο 

Το κενό της κεντρικής και τοπικής εξουσίας στο θέμα της τουριστικής προβολής καλύπτουν με τον καλύτερο τρόπο οι χρήστες του Instagram, με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν από τις ομορφιές του Έβρου.

Με μια αναζήτηση στο hashtag #evros, στο δημοφιλές app, μπορεί ο καθένας να ταξιδέψει νοερά στα μαγικά τοπία της περιοχής, από Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη μέχρι Πετρωτά και Μαράσια. Οι ντόπιοι θα νιωσουν νοσταλγία και περηφανια και οι ξένοι περιέργεια και έλξη για τον άγνωστο, αλλά πανέμορφο αυτό τόπο. Οι αναρτήσεις αυτές αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι σε κάθε γωνιά του Έβρου υπάρχουν  κρυμμένες ομορφιές για να τις ανακαλύψει ο επισκέπτης. Ξεχωρίζουν δύο αναρτήσεις από έναν Τούρκο και μια Γερμανίδα που ανυπομονούν να βρεθούν σε Αλεξανδρούπολη και Σαμοθράκη αντίστοιχα! 

Διαβάστε ακόμη  Σταύρος Κελέτσης: «Συνεργασία, υπεραξία και βιωσιμότητα, είναι η αναγκαία απάντηση του αγροτοδιατροφικού τομέα στις παγκόσμιες προκλήσεις»

Οι ερασιτέχνες ή επαγγελματίες φωτογράφοι που τράβηξαν τις φωτογραφίες που επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε σήμερα, οι οποίες αποτελούν ένα πολύ μικρό μέρος του πλούτου που υπάρχει στα social media, κατάφεραν αυτό που δαπανηρές (και κάπως… άφαντες) καμπάνιες δεν έχουν ακόμη καταφέρει : να διαφημίζουν τον τόπο μας στα πέρατα του κόσμου, δίχως κόστος, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη τους για τον Εβρο και όλα όσα έχει να προσφέρει. Αντε, και για μερικά likes παραπάνω…!