Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού που διοργάνωσε το «Σπίτι της Αντουανέττας» και η Πειραματική Σκηνή Αλεξανδρούπολης

Περισσότεροι από 100 μεγάλοι και μικροί συμμετείχαν στο κυνήγι του θησαυρού με τίτλο: «Μια Παραμυθένια Εξερεύνηση» που διοργάνωσε ο σύλλογος Ελληνογαλλικής φιλίας «Το Σπίτι της Αντουανέττας» με την άρρηκτη συνεργασία της Πειραματικής Σκηνής Αλεξανδρούπολης, την αρωγή του Δήμου Αλεξανδρούπολης και με σχεδιαστή/συντονιστή τον Γιώργο Χονδρόπουλο. Παιδιά και γονείς έλαβαν λίγο από την «μαγική χρυσόσκονη» των εορτών λίγες ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Χωρισμένα σε ομάδες και με την συνοδεία ενηλίκων, τα παιδιά έλυσαν γρίφους και περιηγήθηκαν στα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης, όπως ο Φάρος, το Καπνομάγαζο και το πάρκο της Ακαδημίας. Εκεί συναντήσαν τους αγαπημένους τους ήρωες των παραμυθιών. Η Χιονάτη, η Πεντάμορφη και το Τέρας, ο σοφός Μάγος Μέρλιν, η Κοκκινοσκουφίτσα, ο Αλαντίν και η Τζάσμιν ήρθαν στην ζωή μέσα από ταλέντο των ηθοποιών της πειραματικής σκηνής Αλεξανδρούπολης που έδωσαν μια αξέχαστη παράσταση μπροστά στα έκπληκτα παιδικά μάτια! Και φυσικά δεν ξεχνούμε και τους πραγματικά φοβερούς κακούς, τον Κάπτεν Χούκ και την Κρούελα Ντε Βιλ που αν στην αρχή τρόμαξαν λιγάκι τους μικρούς συμμετέχοντες, όμως με το χιούμορ τους έφεραν τα παιδιά πιο κοντά τους.

Διαβάστε ακόμη  Απλά ερωτήματα και απαντήσεις για την πορεία της οικονομίας μας

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε απονομή αναμνηστικών, υπό την ευγενική χορηγία του Δήμου Αλεξανδρούπολης, σε όλους τους συμμετέχοντες και φυσικά τα παιδιά δεν έχασαν ευκαιρία και βγήκαν φωτογραφίες με τους αγαπημένους ήρωες των παραμυθιών.