Με το…απαγορευμένο μακό και με κέφι καλό ο Πρέσβης των ΗΠΑ στο Athens Pride

Με το γνωστό μπλουζάκι «Pride Beach» πήγε στο Athens Pride ο Πρέσβης των ΗΠΑ Τζωρτζ Τσούνης, ο οποίος, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο twitter το καταδιασκέδασε (και πολύ καλά έκανε!)

Να υπενθυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο t-shirt είχε αποτελέσει «κόκκινο πανί» για τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο, όταν ο κύριος Τσούνης το είχε επιλέξει πέρσι το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια ανεπίσημης επίσκεψης στην Αλεξανδρούπολη, συνδυάζοντας το μάλιστα με σανδάλια και γενικότερη καλοκαιρινή περιβολή. Τότε ο Μητροπολίτης είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως : «Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη».

Διαβάστε ακόμη  Καιρός: Προ των πυλών επικίνδυνα φαινόμενα – Κίνδυνος για πλημμύρες

Τελικώς, οι δύο άντρες συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες αφήνοντας στην άκρη το παρελθόν, συζήτησαν και αντάλλαξαν δώρα, με τον Πρέσβη να κινείται σε ασφαλή πλαίσια και να επιλέγει ένα κοστούμι για την περίσταση. Η περσινή ενόχληση του Μητροπολίτη, από τις φωτογραφίες που δόθηκαν στα ΜΜΕ, έμοιαζε να αποτελεί παρελθόν.

Ελπίζουμε οι νέες φωτογραφίες του κυρίου Τσούνη με το επίμαχο μπλουζάκι να μην δημιουργήσει εκ νέου πρόβλημα στις σχέσεις τους…

https://twitter.com/USAmbassadorGR/status/1667585550092574721?cxt=HHwWgoC9nZ-OuqQuAAAA