Μεγάλη ένταση στο Φυλάκιο για την επέκταση του ΚΥΤ – Κατέρρευσε ο πρόεδρος του χωριού

Πρόβλημα με την υγεία του αντιμετώπισε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φυλακίου του Δήμου Ορεστιάδας, που πρωταγωνίστησε στη διαμαρτυρία ενάντια στην επέκταση των εγκαταστάσεων του υφιστάμενου ΚΥΤ.

Ο κ. Τυρμπάκης, αντιλαμβανόμενος την έλευση σκαπτικού μηχανήματος της εργολαβίας που ανήκει στον πεθερό του Υπουργού Επικρατείας Γεραπετρίτη, ενημέρωσε τους ομοϊδεάτες του και συγχωριανούς του και αμέσως δημιουργήθηκε ένα πρώτο «ανάχωμα» που απέτρεψε αρχικά την εκφόρτωση του μηχανήματος.

Εν συνεχεία, όπως αναφέρει το reportal.gr, στο σημείο συγκεντρώθηκαν και άλλοι κάτοικοι του οικισμού και των πέριξ, που μοιράζονται την ίδια αντίληψη περί μη επέκτασης της δομής δεδομένου ότι πιστεύουν ότι η κτιριακή επέκταση θα φέρει και αύξηση της δυναμικότητας και άρα ο Έβρος θα μετατραπεί «σε αποθήκη ψυχών» και η όλη κινητοποίηση έφερε και την παρέμβαση της αστυνομίας, με τον κο Τυρμπάκη μάλιστα να προχωράει σε «καθιστική διαμαρτυρία».

Διαβάστε ακόμη  Στον Έβρο βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας

Ενώ οι αστυνομικοί επιχειρούσαν τη σύλληψή του, ο πρόεδρος ένιωσε αδιαθεσία η οποία αποδίδεται σε υπέρταση και απομακρύνθηκε από το σημείο με ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί στην πλησιέστερη δομή πρωτοβάθμιας υγείας, ώστε να του παρασχεθεί ιατρική φροντίδα.