Μέγαρο Μαξίμου / «Βράζουν» μετά τη διαρροή για υβριδικές απειλές – Τρέχουν να τα μαζέψουν

Τεράστιο μπάχαλο στην κυβέρνηση, έκθετος ο Παναγιωτόπουλος – Τώρα μιλούν για σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

Άνω κάτω είναι η κυβέρνηση τις τελευταίες ώρες μετά την περίεργη διαρροή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για «ενδεχόμενες υβριδικού τύπου απειλές μέσα στο καλοκαίρι» με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας. Η ενόχληση στο Μέγαρο Μαξίμου ήταν τέτοια που οδήγησε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να ανασκευάσει.

Έτσι, με νέα διαρροή κύκλοι του ΥΠΕΘΑ επισημαίνουν ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση ή απειλή ασφαλείας, όπως ήταν και θα είναι πάντα».

Διαβάστε ακόμη  Τα « πέταξε» ο Κλέων

Σύμφωνα με τη νέα διαρροή, «τα υπόλοιπα είναι σενάρια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Ενδεικτικού του τεράστιου μπάχαλου που προέκυψε στην κυβέρνηση, είναι ότι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναγκάστηκε να αδειάσει το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να βρίσκεται έκθετος.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα κύκλοι του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Βουλή, έλεγαν ότι «το καλοκαίρι, μπορεί να έχουμε υβριδικού τύπου απειλές στα νησιά και τα σύνορα στον Έβρο με στόχο την εσωτερική αποσταθεροποιηση».

«Το υπουργείο προετοιμάζεται για κάθε τύπου απειλή από οπού και αν προέρχεται», επισήμαναν οι ίδιες πηγές.