Μενέλαος Μαλτέζος / Με ξένα κόλλυβα κάνουν μνημόσυνα ξανά – Η κ. Μενδώνη έρχεται να εγκαινιάσει το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο που εγκαινιάστηκε το 2018 

Την επίσκεψη της Υπ. Πολιτισμού κ. Μενδώνη στην περιοχή, με σκοπό να εγκαινιάσει το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης, σχολίασε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, κ. Μενέλαος Μαλτέζος, λέγοντας χαρακτηριστικά “ Με ξένα κόλλυβα κάνουν μνημόσυνα ξανά” αφού το Αρχαιολογικό Μουσείο εγκαινιάστηκε το 2018 παρουσία της πρώην Υπ. Πολιτισμού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κ. Λυδίας Κονιόρδου. Συνεχίζοντας δεικτικά ο κ. Μαλτέζος αναφέρει : Βέβαια να μου πείτε που να βρει έργο της κυβέρνησης της να εγκαινιάσει ειδικά στον Έβρο. Η τσιμεντένια Ακρόπολη ίσως  «θα ητο μια κάποια λύσις».

Παρακάτω στην ανάρτηση του, παραθέτει και το ρεπορτάζ του e-Evros που αποδεικνύει για όσους δεν θυμούνται τα γεγονότα και συγκεκριμένα τα εγκαίνια του μουσείου του όχι τόσου μακρινού έτους 2018. 

Αναλυτικά : 

Την δόξα του αρχηγού της εζήλωσε όπως φαίνεται η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη που κατά την πάγια τακτική Μητσοτάκη έρχεται αύριο στον Έβρο για να εγκαινιάσει και να οικειοποιηθεί έργα άλλων. Βέβαια η κ.α Μενδώνη το « τέρματισε», καθώς έρχεται να εγκαινιάσει την λειτουργία του νέου αρχαιολογικού  μουσείου της πόλης που όμως ήδη έχει εγκαινιαστεί από το 2018. Ως γνωστόν το αρχαιολογικό μουσείο στην Αλεξανδρούπολη λειτούργησε επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και το εγκαινίασε μάλιστα η τότε υπουργός Πολιτισμού και σπουδαία ελληνίδα τραγωδός Λυδία Κονιόρδου. Βέβαια να μου πείτε που να βρει έργο της κυβέρνησης της να εγκαινιάσει ειδικά στον Έβρο. Η τσιμεντένια Ακρόπολη ίσως  «θα ητο μια κάποια λύσις».

Διαβάστε ακόμη  Μαντζουράνης «τρολάρει» Γεραπετρίτη για την υπόκλιση

ΥΓ βέβαια το ρεκόρ του κ. Μητσοτάκη να οικειοποιηθεί  τέσσερα έργα στα οποία δεν έχει καμμία απολύτως συμμετοχή παραμένει άπιαστο.

Για του λόγου το αληθές link με το γεγονός απο τοπικό ηλεκτρονικό Μ.Μ.Ε

https://www.e-evros.gr/gr/eidhseis/3/egkainiasthke-to-neo-arxaiologiko-moyseio-ale3androypolhs-video/post34577