Μετά από «βαθιά περισυλλογή» πήρε τη μεγάλη απόφαση – Ξανά υποψήφιος

Την πήρε την απόφασή του ο Κώστας Αχ. Καραμανλής και θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις Σέρρες. Στην παραίτηση τελειώσαν οι ευθύνες του

Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις Σέρρες θα είναι όπως όλα δείχνουν ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν, ο κ. Καραμανλής, μετά από μία περίοδο περισυλλογής, η οποία ακολούθησε την εθνική τραγωδία των Τεμπών, και αφού «ζύγισε» την κατάσταση αλλά και το κλίμα μεταξύ των ψηφοφόρων του, αποφάσισε την εκ νέου κάθοδό του.

Κατά τις ίδιες πηγές, το Μέγαρο Μαξίμου είναι ενήμερο για τις αποφάσεις του πρώην υπουργού. Υπενθυμίζεται ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, το κυβερνητικό επιτελείο, έστελνε μεν μέσω «τρίτων» μηνύματα προς τον κ. Καραμανλή να το ξανασκεφτεί και να διευκολύνει την κυβέρνηση με την αποχή του από τα γαλάζια ψηφοδέλτια, αλλά άφησε στον ίδιον την τελική απόφαση.

Διαβάστε ακόμη  Reuters Institute: Το Dnews.gr το πιο αξιόπιστο Μέσο της Ελλάδας για 5η χρονιά

Ο κ. Καραμανλής επιμένει ότι έχοντας ήδη αναλάβει με την παραίτησή του την πολιτική ευθύνη για το πολύνεκρο δυστύχημα, θα κριθεί από τον σερραϊκό λαό, ο οποίος, «τον εκλέγει στη βουλή από το 2015».

Η πληροφορία προκαλεί ανάμεικτα συναισθήματα στο εσωτερικό της ΝΔ, καθώς αρκετοί γαλάζιοι εκτιμούσαν ότι τυχόν αποχή του από τα ψηφοδέλτια, θα λειτουργούσε εκτονωτικά για το κλίμα οργής που επικρατεί στην κοινωνία για τα Τέμπη. Αλλοι, ωστόσο, θεωρούν αναγκαίο να υπάρχει έστω και ένας «Καραμανλής» στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, ιδιαίτερα μετά την αποχώρηση του πρώην πρωθυπουργού.

Πηγή: ieidiseis.gr