Μέτιο και Τσωνη «δείχνει» για το φιάσκο της Νυμφαίας και ο Υπουργός Άμυνας

Την Δευτέρα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να ενεργοποιηθεί ο συνοριακός σταθμός της Νυμφαίας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι τουρίστες που θέλουν να επισκεφθούν την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση αυτή συνοδεύεται από τη δέσμευση ότι το άνοιγμα του σταθμού της Νυμφαίας θα πραγματοποιηθεί με τους ενδεδειγμένους κανόνες και τους κατάλληλους ελέγχους ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, εξηγεί πως συνεννοήθηκαν τρεις βουλευτές για να επιτευχθεί το εγχείρημα, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφία από τον χώρο των εργασιών.

«Αυτό είναι το σημείο όπου θα στηθεί το κέντρο δειγματοληπτικών ελέγχων covid-19 για τους εισερχόμενους τουρίστες στη Νυμφαια Ροδόπης.

Οι φωτογραφίες είναι από το κλιμάκιο της Ταξιαρχίας κ του Μηχανικού του ΕΣ που ηλεγξαν τον χώρο και προγραμμάτισαν τις εργασίες νωρίτερα το απόγευμα, μαζί με τον αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας ΑΜ-Θ που κινήθηκε ταχύτατα, βρήκε κ υπέδειξε το χώρο .

Διαβάστε ακόμη  Σε απόγνωση οι κτηνοτρόφοι του Έβρου – Πουλάνε τα ζώα τους!

Τη Δευτέρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ηλεκτροδότησης με γεννήτρια, κατασκευής στεγάστρου κ περίφραξης, υδροδότησης κ ισοπέδωσης του γύρω χώρου. Αμέσως μετά θα στελεχωθεί με προσωπικό και θα λειτουργήσει.

Για να οργανωθεί και να συντονιστεί αυτο το απλό (σε σχέση με άλλα που έχω αντιμετωπίσει) εγχείρημα , έπρεπε μόνο  να συνεννοηθούν τρεις βουλευτές , δηλαδή στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής, που απλά επέδειξαν ενδιαφέρον να λυθεί ένα πρόβλημα του τόπου και συντόνισαν τις.προσπαθειες τους , όπου μπορούσε καλύτερα ο καθένας.

Ετσι πρέπει να γίνεται, και έτσι πολλά γίνονται.

(Ακόμα δεν έχω καταλάβει πώς αυτό το σημείο ξέφυγε από την προσοχή των αρμοδίων, και ακόμα περισσότερο πώς κανείς από τους τοπικούς αρμόδιους δεν επέμεινε ότι υπάρχει …)», αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πηγή: thestival.gr