“Μη με χτυπάτε άλλο”/ Ένα τραγούδι για τον Άλκη από τον Πέπλο Έβρου. 

Δυο δημιουργοί από τον ακριτικό Πέπλο Έβρου ευαισθητοποιημένοι από το φευγιό του Άλκη Καμπανού, θυμωμένοι από την έξαρση της οπαδικής βίας των ημερών, που αφαιρούν νέες και αθώες ζωές, έγραψαν και μελοποίησαν στίχους που μιλούν γι’ αυτό, σε ένα τραγούδι που πρόσφατά κυκλοφόρησε με τίτλο «Μη με χτυπάτε άλλο».

Ο συνθέτης και ερμηνευτής Μιχάλης Ηλιάσκος και ο στιχουργός Περικλής Ρεϊζης, μίλησαν στην ΕΡΤ Ορεστιάδας για το δημιούργημα τους.

«Ήταν επιτακτική ανάγκη να μελοποιηθούν οι στίχοι, ώστε να δώσουμε ένα μήνυμα στην κοινωνία να σταματήσει αυτό το αναίτιο λουτρό αίματος» αναφέρει ο Μιχάλης Ηλιάσκος.

Διαβάστε ακόμη  Διδυμότειχο: Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισε ποσό άνω των 100.000 ευρώ στο Νοσοκομείο – Πως θα αξιοποιηθεί

«Ο Πέπλος, έχει ένα ισχυρό πολιτιστικό αποτύπωμα με πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα δηλώνει ο Περικλής Ρειζης, αυτή η τραγωδία με ώθησε στο γεγονός να γράψω εν τραγούδι για τον Άλκη για να ακουμπήσει στις καρδίες των ανθρώπων».

Εδώ στον Πέπλο των 600 κάτοικων στην άκρη της Ελλάδας δυο άνθρωποι έγραψαν ένα τραγούδι την ηχογράφηση του οποίου έκαναν στο ιδιόκτητο στούντιο που ο Μιχάλης επέλεξε να στήσει στον τόπο που αποφάσισε να ζει και να δημιουργεί.

Πηγή ErtNews