Μηδενική ανοχή στην κριτική και τη διαφορετική άποψη επέδειξε, όπως αναμενόταν άλλωστε, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ και στενός συνεργάτης του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη Μπάμπης Μιχαηλίδης. Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο θέμα μας, ο κ. Μιχαηλίδης ανήρτησε σε ομάδα του facebook «Φωτογραφίζουμε τα κακώς κείμενα στην περιοχή Αλεξανδρούπολης» ένα κείμενο, με το οποίο, εν ολίγοις, προσπαθούσε από τη μία να βγάλει αδαείς τους πολίτες κι από την άλλη να ρίξει τις ευθύνες για όσα στραβά υπάρχουν στο Δήμο στην προηγούμενη δημοτική αρχή. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια που δέχθηκε ήταν πολλά και κάποια από αυτά, επικριτικά, με αποτέλεσμα, σε ορισμένες απαντήσεις, να είναι εμφανέστατη η ενόχλησή του.

Για παράδειγμα:

«…μάλλον εσένα πρέπει να μαζέψουν ως ακατάλληλο για κυκλοφορία ανάμεσα σε ανθρώπους . Το δικό μου κείμενο είναι προς συμφέρον των πολιτών και του Δήμου . Για το δικό σου να μην εκφραστώ καλύτερα !»

«…εάν δεν καταλαβαίνεις αυτά που γράφτηκαν εδώ και οι απαντήσεις που δόθηκαν σε αυτούς τους ανθρώπους που κάποιοι περιφρονούν είσαι για λύπηση . Μάλλον εξυπηρετείς συμφέροντα κάποιων σκοτεινών ομάδων . Διότι αν είσαι ενάντια στο κείμενο είσαι και ενάντια στον Δήμο και τους πολίτες του . Λυπάμαι που κυκλοφορούν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσα μας!»

Το χειρότερο όμως σχόλιο ήταν αυτό προς τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Κώστα Χατζηαναγνώστου, ο οποίος έκανε το παρακάτω απόλυτα ευγενικό σχόλιο:
«…το θέμα είναι η άλλη πλευρά η αρμόδια και υπεύθυνη για την επίλυση των προβλημάτων να επικεντρώνεται στην επίλυση τους, να μην κουνάει το δάχτυλο στους δημότες και φυσικά να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και όχι να τις ρίχνει σε προηγούμενους, στους πολίτες , στις κυβερνήσεις, και οπουδήποτε αλλού αυτή διοικεί σήμερα, για το ότι η φωνή των πολιτών δεν ακουγόταν πριν είναι σεβαστή η άποψη αλλά υποκειμενική και επειδή σήμερα προφανώς εννοείτε ότι ακούγεται δεν σημαίνει ότι λαμβάνεται και υπόψη από τους αρμοδίους πάντα , θα συμφωνήσω ότι κάποιοι αγαπάνε τον τόπο με προσχήματα και κάποιοι με ανιδιοτελή αγάπη άλλωστε η “Ιερουσαλήμ” που ζούμε είναι μικρή και λίγο πολύ όλοι γνωριζόμαστε. Καλό απόγευμα».

Διαβάστε ακόμη  Κλειστή θα παραμείνει η γέφυρα Μαΐστρου μέχρι την έκδοση πορίσματος στατικής επάρκειας 

Η απάντηση Μιχαηλίδη; Διαβάστε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«οτι να ναι η απάντηση σου κύριε στέλεχος της προηγούμενης δημοτικής αρχής . Που αρπάξατε τις καρέκλες σας μη και κάτσει άλλος . Στην ηλικία σας πηγαίνετε σπίτι σας για κανένα τσάι και αφήστε τους νέους που σαφώς απόδειξαν και αποδεικνύουν ότι είναι πολύ καλύτεροι από εσάς τους έμπειρους . Σαφώς δεν ρίχνει ευθύνη κανείς σε κανέναν χωρίς λόγο και δεν υπάρχει η ανάγκη για να γίνει αυτό . Αλλά για τα λάθη σας που ρήμαξαν τον τόπο μας και όλους εμάς που ζούμε εδώ, θα ακουστούν όλα . Και ακόμη δεν είδατε τίποτε !»

Δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια εδώ:
https://www.facebook.com/groups/209050199451935/posts/1635763630113911/?__cft__[0]=AZUefe-qhYKL6e5HEgJKGyvi0xNfouKKtXA7RD05hjQ5TUvgerdWGLJsCSvg67xp-kC-4-4wD3GoIFEBlLodTCDssmlKoxfYZQxHLLNcTj2g-fh-BSknWl4a7wxZHA46-QjK05S17wb_QFBBr6ogkqPzccIBgFga28M2GC7KBdQnS4rNKRZ-x4iXEMZyiioWfRY&__tn__=%2CO%2CP-R