Μιχάλης Κουινέλης – Ήβη Αδάμου: Η γνωριμία, το παιδί, η μετακόμιση στην Αλεξανδρούπολη και ο γάμος που δεν έγινε 

Μιχάλης Κουινέλης με την Ήβη Αδάμου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά το 2009 όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και πήρε μέρος στο X-Factor όπου ο τραγουδιστής ήταν κριτής στο μουσικό talent show.

Έναν χρόνο μετά ήρθε και η πρώτη τους συνεργασία με το τραγούδι “Σαν έρθει η μέρα” το οποίο είχε σημειώσει και μεγάλη επιτυχία. Και λίγο μετά, όταν η Ήβη Αδάμου ήταν πλέον φοιτήτρια ήρθε και η σχέση.

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό“, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Κουινέλης.

Στην πορεία όλων αυτών τον χρόνων, οι δυο τους προσπάθησαν να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κρατώντας χαμηλούς τόνους. Ποτέ δεν χρησιμοποίησαν τη σχέση τους για την προσωπική τους προβολή ή για να βρεθούν στο φως της δημοσιότητας, προτιμούσαν να απασχολούν μέσα από τη μουσική τους χωρίς ωστόσο να κρύβουν σημαντικά γεγονότα της ζωής τους. Ένα από αυτά είναι και η γέννηση της κόρης τους.

Η Ανατολή – Νεφέλη, όπως είναι το όνομα της κορούλας τους, σήμερα είναι 4, 5 ετών και ήταν αυτή που κατάφερε να δέσει το ζευγάρι ακόμα περισσότερο. 

Διαβάστε ακόμη  Εξαφάνισαν το άρθρο κατά του στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου!

«Δεθήκαμε πιο πολύ με τον ερχομό της κόρης μας. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά.

Πιστεύω ότι, όταν ένα ζευγάρι είναι αγαπημένο, τότε το παιδί έρχεται και απογειώνει μία σχέση. Αν, όμως, υπάρχουν θέματα ανάμεσα στους δύο, ένα παιδί φέρνει άλλα αποτελέσματα. Σε εμάς, δόξα τω θεώ, συμβαίνει το πρώτο» είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου για το πως επηρέασε τη σχέση της με τον Μιχάλη Κουινέλη ο ερχομός της κόρης τους.

Με τη γέννηση της Νεφέλης – Ανατολής, το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αλεξανδρούπολη, τη γενέτειρα του Μιχάλη Κουινέλη αφού θεώρησαν πως το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής εκεί, είναι πολύ καλύτερα για να μεγαλώσει ένα παιδί και μέχρι σήμερα δείχνουν να μην έχουν μετανιώσει στιγμή για αυτή τους την απόφαση.

Όσο για τον γάμο αυτό είναι κάτι που δε φαίνεται να απασχολεί κανέναν από τους δυο. Όπως άλλωστε είπε πρόσφατα ο τραγουδιστής αν παντρευτούν, θα πρέπει να χωρίσουν ενώ έτσι, δε θα χωρίσουν ποτέ.

πηγή sporadestv