Φωτογραφία: enikos.gr

Περίπτωση Τσιάρτα : εδώ τι να πούμε, η επιστήμη και η τέχνη του θεάτρου ενδεχομένως, σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Η επικράτεια θα λέγαμε υποκλίνεται στις τοποθετήσεις του. 

Κάπου γλώσσεψε την μπέρδα του ο Βασίλης και πιστεύει ότι βρίσκεται μονίμως στο σημαιάκι του κόρνερ, με τον διαιτητή να περιμένει  ( όπως κάποτε) να του κάνει νόημα “να τον ενημερώσει” “πότε” θα αποφασίσει “αυτός” να το εκτελέσει. 

Βασίλη Τσιάρτα το περιμέναμε..η  αλήθεια είναι, να ζητάς να καταργηθεί το ΚΚΕ επειδή ακριβώς, εσύ το θέλεις. Και όταν εσύ θέλεις κάτι, γιατί έτσι έμαθες ή σου έμαθαν, εμείς πρέπει να εκτελέσουμε την παραγγελιά σου, όπως τότε στην πίστα που χόρευες, μετά από κάποια νίκη εντός έδρας με τον Αθηναϊκό. 

Καλό κι αυτό. Μας άρεσε!! 

Λεβέντικο πολύ!! 

Έχει μια χροιά Λιβάνου όλο αυτό. Ο καθένας ό,τι θέλει κάνει και ό,τι θέλει λέει..εντός της χώρας. Έξω, όχι!..και βέβαια όχι!!

Διαβάστε ακόμη  Σκάνδαλο υποκλοπών - Τι ακριβώς κάνει η Δικαιοσύνη;

Δηλαδή και επειδή δεν θα καταλάβατε ίσως, εξηγούμαστε κύριε Βασίλη μας. 

Παραδείγματος, παίρνεις την πρώτη πτήση για το Παρίσι, προσγειώνεται η air France με το καλό κι εσύ πηγαίνεις αμέσως με taxi ( πίσω θέση εσύ) στον πύργο του Άιφελ και μόλις φτάσεις, στήνεις πανό που γράφει επάνω, να καταργηθεί το ΚΚΕ στην Ελλάδα και από κάτω υπογραφή….Βασίλης Τσιάρτας. 

Να σου πω, ωραία ιδέα. Να το δεις αυτό!! 

Πριν κλείσουμε, μια ερώτηση μόνο κύριε Τσιάρτα : το εθνόσημο που φόρεσες και καμάρωσες τόσο, όπως κι εμείς ( για το εθνόσημο μιλάμε) το πληρώθηκες σε χρήματα γενικά από το ποδόσφαιρο;; 

Ακόμα και τις χαμένες ευκαιρίες δίχως γκολ;; σε χρήματα;; 

Αν όχι, μαζί σου!!